Gameta - klinika leczenia niepłodności (1) Jakiego ginekologa polecacie w Gamecie w Gdyni? Magda25 SPECJALISTA OD ZABUZEN ODZYWIANIA (7) Czy zna ktoś dobrego specjaliste ewentualnie czy istnieje w Trojmiescie grupa... hipopotamek Gdzie kończy się wiara zaczyna zabobon (1) Nie dajcie się oszukiwać. Gdzie macie rozum? zmartwiony
lekary rodyinny w lux med,ktorego wybrac (3) poleccie mi prosze dobrego lekarza rodzinnego w luxmedzie. nie chce trafic... maciejka do osob z problemami nerwicowymi i depresja (9) Jak to u was jest, jak sobie na codzien z tym radzicie? czy wasi znajomi... nitka SPRZEDAM WKŁADKI TENA LADY NORMAL (1) Wkładki są oryginalnie zapakowane 24 szt w opakowaniu cena za opakowanie 18... bati MIDAS (3) polećcie mi kto robi w Trójmieście MIDASA, czytałam na kilku forach i też bym... Justyna 36 Dieta + ćwiczenia = rezultaty ( ale jakie ) (8) Witajcie od jutra zaczynam swoją walkę z dietą ulozyłam sobie ją sama mam... magdalena86 wirus (5) czy ma ktoś jakieś doświadczenia z wirusem ktory panuje w Gdańsku - wysoka... mami Badania dla Panów (2) (jak już pisałam w wątku z cytologią) Dostałam wczoraj w Centrum Medycznym... Kaśka Tężyczka-czy ktoś na to cierpi? (3) Wydaje mi się, ze ja właśnie na to cierpię czytajac objawy w necie. mam... Ania Klub Fitnnes w Rumii (2) Dziewczyny mam pytanie czy w Rumi w Abrahamie będzie fitness ?? to to samo co... Anka Prośba o pomoc (2) Kochani, mam do Was ogromną prośbę. Strasznie mi głupio prosić o pomoc za... firefly USG nadgarstka na terenie Trójmiasta (3) Witam, Gdzie można zrobić USG nadgarstka na terenie Trójmiasta? Chodzi o to... Paul Poszukiwany dietetyk (8) Poszukuję dietetyka dla mojego taty... który choruje na cukrzycę i przewlekłe... Dziobus Chirurg endokrynolog poszukiwany (1) Poszukuję dobrego chirurga endokrynologa.Lekarz ginegolog-endokrynolog... Miśka profesor Rzyman (1) czy ktoś wie czy prof. Rzyman ma prywatny gabinet? viola GINEKOLOG DR AGNIESZKA KOWALEWSKA-WLAS (11) Drogie Panie, czy ktoras z Was leczy sie u Pani Dr Agnieszki? Chcialabym sie... lolita1234 sok a zdrowie (8) Czy w sokach jednodniowych jest dużo witamin ??? adam0102 Pediatra homeopata z okolic Gdyni (1) Prosze o namiary na sprawdzonego lekarza pediatre homeopate, w miare taniego.... mamma