Dobry lekarz ginekolg położnik Gdańsk NFZ (1) Witam! Drogie Panie poszukuję dobrego lekarza ginekologa NFZ, który... Karla Spinning w CS Południe (2) Witam Czy ktoś chodzi na Spinning w CS Południe na Oruni w Gdańsku,... Wioleta Zgłoś nam problem anonimowo (1) Nowo powstała fundacja Watch Health Care gromadzi informacje o ograniczeniach... korektor_zdrowia
usg 3d (1) Cześc dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was wiem gdzie można zrobić na... dorota gdzie z przepukliną??? (4) Gdzie w trójmieście warto poddać się operacji na przepuklinę pepkową? chodzi... hanusia82 internista i ginekolog (1) szukam dobrego ginekologa i internisty dla siebie na NFZ, najlepiej z dobrym... mm prośba (1) szukam coś na temat pani doktor DEJNA celina Przychodnia Kołobrzeska (1) Witam, Chciałabym wybrać lekarza I-kontaktu w przychodni na Kołobrzeskiej,... Kasia Dermatolog (1) poszukuje wręcz na "gwałt" "genialnego" dermatologa. Z góry dziękuję za info. Eve łożysko brzeżnie przodujące? (1) Witam właśnie wróciłam od lekarza i pani doktor właśnie mi powiedziała że mam... wiola USG piersi (11) Gdzie mogłabym wykonać takie badanie. Szukam dobrego specjalisty. A może... kamalo łuszczenie sie skóry (8) od jakiegos czasu mam problem: skóra na dłoniach łuszczy sie i nie wyglada... kati:) Gdzie w okolicy Przymorza tanio kupię plastry EVRA? (14) może któraś wie? ewwa Twoje piękne ciało (1) Masaże w domu u klientki. Różnorodność usług, fachowa pomoc w doborze... ania Rehabilitacja na Akademii czesciowo odplatna (1) Pisze,moze sie komus przyda, ktor potrzebuje szybkiej rehabilitacji. Mam... magda Przychodnia Baltimed- lekarze (1) Chciałabym zapisac siebie,meza oraz naszego jeszcze nienarodzonego dzidziusia... Monia Dermatolog - wizyty domowe (3) Witam, poszukuje dobrego dermatologa (dla osoby starszej), który przyjeżdża... Wiki Alergia na pyłki mamy karmiącej... Jak sobie radzicie? (3) Może są tu jakieś mamy karmiące piersią, które podobnie jak ja zmagają się z... nikitta23 bardzo proszę o radę (12) Witam.staram sie mężem od 3 lat o dziecko,niestety bez skutku. Mam... Ania.... dziwny śluz (2) Witam zauważyłam u siebie dziwny śluz wyglądający jak galaretka taka jakby... Ania....