nnt Zagłosujecie? :) (1) Dziewczyny, jest bardzo przyjemny konkurs walentynkowy - zagłosujecie na... malina2006 LOGEST (1) ILE PŁACICIE I GDZIE??? SSANDY tabletki antykoncepcyjne (1) czy przy tabletkach NOVYNETTE można pić alkohol i kawę trzy w jednym? marta
Słyszałyści o HIRUDOTERAPII !?! (1) Słyszałyście o Hirudoterapii ? Ja korzystam i jestem zadowolona w 100%.... monia123 boli mno zzzzzząb (1) czy ktoś zna dobrego zębologa który nie jest drogi ale solidny i skutecny i w... 000ela54 sluz (14) niecaly tydzien temu przezylam z moim chlopakiem pierwszy raz ale od tamtego... karola1009 szukam psychologa Gdynia; Sopot (1) Szukam psychologa Gdynia i Sopot z NFZ. Czy ktoś coś może polecić? nadja tabletki tabex (2) czy ktoś z Was je stosował??? czy można je dostać bez recepty, jak tak to... SSANDY przychodnia nfz w pruszczu (2) przeprowadziłam sie do pruszcza , poszukuje przychodni nfz ze specjalizacja:... lady in red Książeczka RUM (1) Mam pytanie gdzie w Rumi wyrobię książeczkę RUM? daritia Różnice w cenach badań ! do przyszłych mam :) (3) Hej dziewczyny, Jestem w szoku jak wielkie są różnice w cenach badań w... larisa Szukam dobrego endokrynologa i informacji o niedoczynności tarczycy najlepiej w Gdańsku. (4) Jeśli ktoś z Was miał do czynienia z niedoczynnością i Hashimoto to... kora2702 test z oksytocyny (9) czy w szpitalu robili wam taki test? bazylia ginekolog w sobotę (2) Witam, mam pytanie- czy ktoś może wie, gdzie w sobotę można się wybrać do... nieszczęśliwa niedoczynność+wysoka prolaktyna (2) Witam, mam niedoczynność tarczycy i bardzo wysoką prolaktynę (3600, po... karolcia8621 przychodnia i pediatra (2) cześć dziewczyny, od niedawna mieszkam na Siedlcach i niedługo urodzee... tokio polipy (2) Mam pytanie. Czy zabieg usunięcia polipów szyjki macicy/macicy wykonuje się... bella wyniki cytomegalli (5) dziewczyny czy potraficie zinterpretowac wyniki IgG minus 4 i IgM ujemny?... martha SZKOŁA RODZENIA IWONY GUĆ W GDYNI (1) cześć! Czy któraś z was chodziła do szkoły rodzenia w Redłowie? Nie wiem... gosia2334 Grzegorz Piskulak (4) Hejka :) Jak w temacie czy któraś z Was korzystałam z porad tego... olcia22