a ja odwrotnie... (1) Jak dotąd nie spotkałam sie z nieżyczliwym czy niemiłym podejściem do mnie... Kasia SOR to nie przychodnia!!!!!! (1) Czytając wypowiedzi niektórych pacjentów SOR wydaje mi sie ze trafiając do... Do Pani BEATY Polecam dr. Czecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Aby zajść w ciążę leczyłam się ponad dwa lata w Kościerzynie i nic z tego... KAMILA
Urodziłam śliczną córeczkę Wiktorię (1) Dziękuje z całego serca ordynatorowi Zygmuntowiczowi i wszystkim lekarzom i... Monika Dobrzy specjaliści, miła obsługa, bydynek klimatyzowany (1) S karolina - opinia (1) bardzo dobry lekarz,prowadzil mnie od 2000r kiedy mialam niecale 14 lat,od... karolina polecam (1) bardzo sprawna obsługa, polecam paweł nie polecam, przynajmniej chirurgii (1) Byłem dzisiaj w tym szpitalu, mój lekarz pierwszego kontaktu powiedział że w... Paweł bogumiła łącka - opinia (1) pani dr Markiewicz jest nadzwyczaj miłą osobą, bardzo profesjonalnie i... bogumiła łącka Dr Rafało - Super Fachowiec!!!!!!!!!! (1) Terapia Dr Rafało jest rewelacyjna!!! Byłem już u neurologow, terapeutow i... Wdzięczny pacjent. ^^ - opinia (1) Bardzo polecam ^^ zależy od lekarza (1) Powiedziałabym raczej, że wszystko zalezy od doktora do którego się tam... ja Lekarz jest cudotwórcą ! (1) Lekarz jest naprawdę bardzo dobrym specjalistą przy tym bardzo sympatyczny i... Asik Lekarz z powołania ! (1) Jestem klientką pani dr Małgosi, uważam ją za profesjonalistkę, każdego... klientka Polecam ten salon. (1) Ceny umiarkowane,do uzgodnienia.Miło,szybko i profesjonalnie.Polecam. Z.M Kinga - opinia (1) Bardzo sympatyczna Pani doktor! Gabinet czysty i dobrze wyposazony, naprawde... Kinga marynarz (1) jestem zawiedziony obsluga w rejestracji,raz ,ze jest zbyt malo osob(... wojtek WSPANIAŁY DR. ŚLIWIŃSKI (1) Wcześniej leczyłam sie u dr. P. nafaszerował mnie hormonami , które i tak... ANIA TEN I żADEN INNY! (1) Rzeczywiście, rewelacyjny lekarz! Taki, jakiego szukałam od dawna.... karo polecam! (1) trafilam do tego zakladu stom. przez przypadek, teraz polecam go znajomym!... ola