POLECAM !!! (1) Super podejście do pacjentki , konkretna a zarazem miła kobieta. Cieszę się ,... Iwona Skofleg-Buczak anna Juniewicz - opinia (1) Mój synek jest pod opieką dr.Banacha od 7 lat.Mogę z całą pewnością... anna Juniewicz Uwaga!!! Fantastyczny lekarz!!! (1) Od miesiąca jestem pacjentką pani dr - co prawda leczę się prywatnie w .....,... Gosia
ja również polecam (1) Od wielu lat jestem pacjentką dr Niedzwieckiej. Jest sprawdzonym lekarzem i... gdańszczanka NAJLEPSZY LEKARZ (1) Nareszcie trafiłam na lekarza, który ma czas dla pacjentki. Pani doktor... Ewelina leczenie (1) P.Igor jest superowym dentysta wszystko zawsze przebiega fachowo i z żartem.... domcia MK (1) Żenada !!! Numer zajęty bądź wolny /czytaj : nikt nie podnosi słuchawki/.... MK Bardzo dobry lekarz! (1) Doktor Chmielewski poprowadził moją ciążę. Zawsze odpowiadał na wszelkie... Renata Kajda każdemu życzę takiego lekarza!!!! (1) Była to nasza druga wizyta (wcześniejsza-gdy córka miała 2 m-ce). Obie wizyty... Rafał Lamert leczenie laserem (2) Problem: blizny po latach trądzika na twarzy. Do tej pory: peelingi,... zuzanna Paulina Huk - opinia (1) Polecam wszytskim wizyty u dr Buciory:szybko i profesjonalnie wykonywane... Paulina Huk Polecam!!! (1) Trafna diagnoza, szybkie i skuteczne leczenie, przyzwoite ceny. Znakomity... Anna Zadowolona (1) Korzystam z usług lekarskich Dr.Wandy Kabaty w gabinecie przy ul.Mickiewicza... maryla Janusz Krawczyk - opinia (1) Ustanowić stały etat informacji-rejestracji telefonicznej.Zła organizacja... Janusz Krawczyk Nie polecam (1) Szybka i prawidłowa diagnoza. Nie polecam, ze względu na kompletne... Pacjentka Alicja. A - opinia (2) polecam gorącą doktora Grabiasa! Zabieg bezbolesny i pięknie się goi! Dziękuję ! Alicja. A Opinis (1) O każdej porze można zadzwonić jeśli coś dzieje z dzieckiem. Dominika mama dwuletniego Mikoła Dr Muczynska jest ideałem człowieka i lekarza (1) Prawie dwa lata temu straciliśmy z mężem ciąże.Wydawało nam się,że byliśmy... Monika dziekujemy (1) dziękujemy za tak dobrą opiekę naszego taty lekarzą i pielgniarką z... hania POLECAM (1) Gorąco polecam tego lekarza ,pełen profesjonalizm ,cudowne podejście do... Sylwia