MARCIN - opinia (1) Do poradni dzieci zdrowych nie ma osobnego wejścia trzeba przejść przez całą... MARCIN strajk (1) Nie będę opisywać całej sytuacji z okresu strajku... krótko mówiąc dzięki... necka Oddział ginekologiczno-położniczy (1) Chciałabym podziękować wszystkim położnym i lekarzom za pomoc jaka otoczyli... Mage
Na 5+ (1) Rewelacyjny lekarz! ** polecam z czystym sumieniem (1) Mile jestem zaskoczona wizyta.Przede wszystkim punktualnie zostalam... Izabela yo (1) klinika jest spoko nygazzzzz fatalny lekarz (1) ja bylam u tego lekarza kilka razy i wiecej nie mam amiaru. wyposarzenie... Marysia super lekarz!!! (1) prowadzil moje dwie ciąże; obie naprawdę super; odbieral moj drugi porod -... Asia Moj głos na dr Wydre!!! (1) Tylko on daje mi jakas nadzieje...jestem w nieciekawej sytuacji a on stara... Madziq ania - opinia (1) pani doktor przyjmuje obecnie w Rumi tel.kom.603603363 lub 6793098. ania Polecam (1) Świetny lekarz. Sympatyczny, taktowny i cierpliwy. Odpowiada na każde... Karolina :) (1) Sympatycznie i nie jak u dentysty! :)) Dobre podejście do pacjentów -... Alicja Troszke konkretow: (1) Co do telefonów sytuacja wygląda tak: 0-698-770-300; <-rejestracja (nie... M ilośc pacjentów (1) Jeśłi chodzi o to ile swissmed ma teraz pacjentów to z tego cow iem od... magi Miło i przyjemnie (1) Naprawde bałam się dentysty jak diabeł święconej wody i poszłam do... ząbek falka - opinia (1) leczyłam zęby na Suchaninie od ok.4 lat. Byłam zadowolona do czasu- w końcu... falka Tragedia.... (1) Najlepiej nie chorować. Część lekarzy ma całkowicie olewające podejście do... zawiedziona dr.Legan (1) trafiłam do dr.Legan po porodzie,który zakonczył sie niestety śmiercia... kamila Pierwsze wrażenie. (1) Sekretarka, która naigrywała się z mojego nazwiska podczas naszej rozmowy... Taki pan. A ja jestem zadowolona (1) Jestem pacjentką tej przychodni od trzech lat,korzystam regularnie gdyz... PaniKa