Niesamowita pamiec (1) Dr.Legan niesamowita kobieta bardzo mila i symaptyczna . Przy tym ma... Lucy super lekarz :) (1) leczyłam się już u wielu lekarzy ginekologów, ale Pani Agnieszka jest... karolina Koliby :) (1) No więc jak na mój gust, to miejsce jest wyjątkowe, ma swój klimacik, nie... Gosia en Frytek
najlepszy (1) ciepły, wyrozumiały, delikatny, życzliwy- słowem: najlepszy ginekolog... yvonka szczerze polecam... (1) pani doktor to znakomity specjalista,przemiła osoba;wieloletnią dolegliwość... Agnieszka Obserwacje (1) Moja żona urodziła córeczkę 21 lipca. Porodówka i opieka położnej była bez... robert Klinika Neurochirurgii (1) Od kilku lat jestem pacjętką Kliniki Neurochirurgii przy Szpitalu... Magda Bardzo zadowolona, a wrecz zachwycona pacjentka :-) (1) Z całą odpowiedzialnościa i z czystym sumieniem moge polecić Pana doktora... Joanna Wenta-Jez Lepsza niż inne (1) Bardzo dobra przychodnia. Nie miałam jeszcze żadnych kłopotów z dostaniem... Pacjentka Rejestracja (1) Jestem pacjentem tej przychodni od bardzo dawna i naprawdę mają dobrych... cassiusgda Justyna - opinia (1) Gorąco polecam, lekarz jest miły, cierpliwy, i, co najważniejsze,... Justyna Przychodnia jakich mało (1) Jest to przychodnia jakich naprawdę mało. Profesjonalnie przeszkolony... A.B. Poród w Redłowie (1) Pod koniec czerwca urodziłam w tym szpitalu córeczkę. Wiele wcześniej... Mama Podziekowanie (1) 2 tygodnie temu poddalam sie korekcji powiek gornych. Zabieg przeprowadzal... Jagoda podziękowania dla dr Gniadka (1) Dziekuje panu Doktorowi Gniadkowi za szalenie profesjonalne prowadzenie... Grazyna i Andrzej Brzescy z malu Ignorancja pacjentów (1) Byłam na wizycie u dr Szarmacha - generalnie zachowywał się jakbym mu... Marta niby miło, ale fachowość godna pożałowania (1) Niby miło, z uśmiechem itp, aczkolwiek wiedza i umiejętności Pani Doktor na... marcin ktoś - opinia (1) Znam dr Trawinskiego za szpitala Morskiego, jest rewelacyjnym lekarzem;... ktoś 21 lipiec 2007 (1) Bardzo sympatyczny człowiek, potrafi poświęcić komuś czas i uwagę.Ma świetne... Ilona P. Taki właśnie powinien być każdy lekarz! (1) Pan dr Mikaszewski, poza tym, że jest doskonałym specjalistą, ma również... Hanka