Magda - opinia (1) Zdziwila mnie bardzo opinia Pani Joanny z zagrozoną ciaza. Pani dooktor... Magda Super LEKARZ!!!! (1) Pan Doktor bardzo mi pomógł, polecam tego wybitnego fachowca! Każda znana mi... Karola polecam (1) pacjentka
Oddział patologii i położnictwo (1) Magda ortopedia (1) pragne poinformowac ze w przychodzni w dawnym szpitalu kolejowym pracuje... halina POLECAM (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Opieka zarówno korporacyjna... Ela Kownacka typowy nfz (1) Powiem tak: moja babcia chodzi tam od 15 lat i zadowolona jest ze swojego... Maria Trzecia wizyta (1) Mam wynik badania angio TK. Wizyta u lekarza specjalisty punktualnie o... Wiesław Szejerka Mam barzdo dobre doświadczenia z tej kliniki (1) Bardzo dobra opieka lekarska. Szczególnie polecam dr Lewczuk (endokrynolog)... Gaba Panie z rejestracji - porazka (1) Panie z rejestracji - porazka. Dodzwonic sie jest naprawde trudno, ostatnio... Anna Współczuję (1) a najbardziej tym paniom w rejestracji...nasłuchają się bredni i... asiek gosia - opinia (1) sądziłam, ze jakość usług będzie lepsza, szczególnie, ze opłaty nie są... gosia czasami niewiadomo właściwie za co cię skasowali (1) wychodzisz z taką samą wiedzą, jak przyszedłeś. Jedynie z czego byliśmy... sargen SUPER, POLECAM (1) Jestem pacjentką pana doktora, mam do niego duże zufanie, jest... Monia Polecam, lekarz z powolania (1) Lecze sie od trzech lat. I bardzo cenie sobie Panią dr Kujawe za... zosia A jaki jest koszt wizyty?? (1) darnok Wysokie ceny i długie terminy oczekiwania na wizytę (1) Byłam pacjentką przez szereg lat,byłam zadowolona z leczenia i podejścia do... Danka Miłe podejście (1) Byłam tam na USG brzuszka mojej 5 miesiecznej córki. Bardzo miła pani,... anma Doktor Kujawa (1) jest wspaniałym,doświadczonym lekarzem , chodzę do niej już parę lat i... Alicja Druga wizyta (1) Umówione badanie angioTK na 10:00. Godzina 10:10 już leżałem w urządzeniu.... Wiesław Szejerka