Zielona Egida

Witam
Czy ktoś wie coś o firmie Zielona Egida?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zielona Egida

Najprawdopodobniej kolejna Agencja Pracy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ogłoszenia co kilka dni, bez odpowiedzi, pewnie zbieraja dane przyszlych potencjalnych klientów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio przez czysty przypadek rozmawiałam z dziewczyną która była w Pruszczu Gdańskim na rozmowie na stanowisko Asystenta Pocztowego - miejsce pracy Politechniczna we Wrzeszczu. Nie miała dobrego zdania - stwierdziła że nigdy się tak nie ubawiła na rozmowie o pracę a szczególnie gdy uslyszała propozycję szefa dotyczącą wynagrodzenia w wysokości 1200 zł (nie wie czy to brutto czy netto ponieważ padła również propozycja otwarcia własnej działalności) hehehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

o kurde...a ja wczoraj wyslalam tam cv...naprawde tak zle?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No według mnie nie najlepiej za pracę po 10 godzin dziennie od poniedziałku do soboty bo podobno mają mieć odrębne wejście do punktu tak przynajmniej usłyszała na rozmowie, pełną odpowiedzialność finansową - prawda jest taka że jak chcą mieć uczciwego pracownika to powinni uczciwie za wykonywaną pracę placić takie jest moje zdanie. Pozdrawiam

1200zł na asystenta pocztowego to akurat normalna stawka, nawet będąc zatrudnionym bezpośrednio przez pocztę polską.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie wiem ale ja pracowałam na poczcie i zarabiałam więcej bo dostałam 1490 zł netto a po roku podnieśli mi stawkę i to sporo bo doliczyli mi pełen staż a było to kilka lat temu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hehehehe trochę to zabawne bo w bankach również oferują marne pieniadze na początku a odpowiedzialność finansowa dużo dużo większa niż na poczcie. No i zdecydowanie więcej obowiązków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale na umowie o pracę a nie na własnej działalności:
1200 i co może jeszcze zus od tego odjąć???

"..bo w bankach również oferują marne pieniadze na początku..",
to zależy w którym banku, Szanowna "Beciu".
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zielona Egida to jakas kompletna porazka-obiecuja umowe nam -naiwnym studenciakom , ale oczywiscie umowy nie zobaczysz na oczy. Koles wyplaca kase do reki, nigdy przelewem co jest oczywiste skoro nie zamierza rejestrowac swoich pracownikow...1100 za caly etat.Pracuje sie po 12h a pozniej spozniaja sie z wyplata nawet trzy tygodnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Lub mozna nie dostac tej wyplaty w ogole. o.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pewnie kepściaków nie zatrudniają tylko szukają lojalnych i rzetelnych pracowników. Słabeuszy, którzy nie potrafią sprzedawać od razu eliminują.

A z drugiej strony, zastanów się i policz, ile zrobiłeś aktywacji? Czy pokryło to wynagrodzenie, które otrzymałeś? Pewnie nie pokryło, nawet z aktywacji i w utargu, które dostałeś od klientów, a które nie jest dochodem firmy.!!! Na pewno nie!!! A gdzie jeszcze koszty najmu powierzchni? Koszy podatków za pracowników? I inne koszty ukryte, których pracownik nie widzi. Nie zarobiłeś nawet na swoją pensję. Wiec czego oczekujesz jeżeli sam się nie wywiązywałeś będąc nie aktywnym i bezproduktywnym pracownikiem? Firmę budują pracownicy, a nie prezesi i póki będzie taka postawa potencjalnych pracowników to żadna Polska firma nie będzie miała przyszłości.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Słusznie. Każdy chce brać jak najwięcej, a nikt nie chce efektywnie pracować żeby porządnie zarabiać. A później firma winna jak zwalniają i bzdury wypisują na forach, wyrażając swoja frustracje i niezadowolenie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

szef sie zbulwersowal normalnie :) 3 posty napisal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zastanów się czy pracownikowi chciało się cokolwiek robić skoro nie otrzymał pensji....okazało się,że nici z prowizji. No komu by się chciało latać z ulotkami, namawiać itd itd. NIKOMU!! Zrozum to prezesie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Frustracje?? Niezadowolenie?? No TAK!! bo to kpina tak traktować ludzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Eliminują.... w bardzo ciekawy sposób . No pochwal się prezesie jak to robisz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

A może pan prezesik sie pochwali jak rzetelnie wypłca wynagrodzenie. juz nie wspomnę o obiecanych prowizjach . i niech tylko nie pisze , ze sprzedawcy są nieefektywni, bo pomimo wyrabianych progów nagle nie wiadomo kto ma premie zapłaci:)!!!
Już nie wspomne o przyjemnych rozmawach z "dużymni panami", którzy chcą bardzo sie umówic z panem prezesem!.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...