airbrush

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
prosze o informacje, gdzie w trójmiescie znajdują się salony oferujące solarium natryskowe.

pozdrawiam,Ala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: airbrush

wiecie co już pisałysmy o tym i pojawiły się opinie ze to brudzi ubranie i schodzi jakoś nierowno .......ale wiecie co trzeba to sprawdzic osobiscie ,bo słyszałam ze brudzi owszem ale poprostu odrazu po zabiegu ,trzeba włozyć ciemną bielizne a jak wyschnie to już nie brudzi ...wiec chyba poszukam tego i przetestuje na sobie ..oczywiscie nie dziś ale postaram sie do końca kwietnia ......:)

we wrzeszczu, przystanek za polibudą (oczywiście od strony gdańska) jest po prawej stronie przy skrzyżowaniu taki salon fryzjersko, kosmetyczny i tam jest opalanie natryskowe ;-) żebym to ja pamietała jak on sie nazywa.....
:-) sabra, no to ja trzymam kciuki ;-)

Ala,
w Sopocie na Al. Niepodległosci, jadąc w strone gdyni po prawej stronie i jest to na poczatku Sopotu gdzies za ta wielką hala z tymi nowoczesnymi meblami. Widziała tem wielką reklamę.

meg

obok klifu tez jest, po drugiej stronie, tak jakby naprzeciwko McDonalda ;))
tam gdzie jest TREK ;))

Ala ja ci mowilam ze w Chyloni obok Domu Towarowego, trza ruszyc parnik i sie przejechac he he he

ten salon, o którym napisała Witch nazywa sie Image i jest na Miszewskiego we Wrzeszczu

dzięki elle ;-) wiedziałam, że coś na I (albo na jakąś inną literkę ;)
kiedyś nawet chciałam tam wejść, ale nie mam żadnych znanyuch opinii o tym saloonie ;)