banki mydlane

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczynki kochane gdzie kupic sprzecik do baniek mydlanych?????? zakochalam sie w tym pomysle!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: banki mydlane

w sklepach z zabawkami

ejalza, ach nie tak ogólnikowo heheheehehehehehe :-)
kiedyś to się brało płyn do naczyń i z woda mieszało, a bańki przez słomke się puszczało!!!o ile płyn był do naczyń ;) ....

Ludwik albo Kokosal - i taka cienka slomeczka :-))

no dokładnie ;) nic innego nie było - a słomkę mama mi rozcinała na końcach ;)

teraz to się we łbach poprzewracało.....

my z bratem robilismy sobie zestaw do baniek i przez okno na przechodniow puszczalismy :o)

Oj... bańki owszem można dostać w kazdym sklepie z zabawkami ale i co w drugim kiosku ... ale ich cena to 2-2,5 zł za sztukę.
Jak potrzebne sa większe ilości to polecam hurtownie Diki na ul.Grunwaldzkiej - pomiedzy Hala Olivia a salonem Mercedesa- tam są w cenie 80 groszy za sztukę.

dziewuszki to oswieccie mnie jeszcze kiedy to powinni goscie puszczac?? jak wychodzimy?? zamiast ryzu :> czy po zyczeniach??

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=26097&t=25802

w tym watku wklejalysmy troszke zdjec :) mozna z nich wywnioskowac ze banki puszcza sie gdzy mlodzi wychodza z kosciola :) - ale wydaje mi sie to dosc trudne w naszych polskich warunkach gdzie malo kto wie o co chodzi z tymi bankami ;) wiec potem po prostu mozna je puszczacc podczas skladania zyczen - kto chce :) kto lubi, ladnie to wyglada na zdjeciach :) a tez zdjecia samych gosci robiacych banki pewnie beda fajne :))