bardzo prosze

bardzo prosze
mam synka 5 miesięcznego nosi rozmiar 74 jak ktoś ma ubranka nie potrzebne z chęcią przyjmę z góry dziękuje

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszustka

jak się wpisze w wyszukiwarkę jej nr telefonu to wyskakują linki do innych ogłoszeń, w których synek ma wciąż to nowy wiek (i to nie rosnący z czasem), kilka dni temu miał 6 miesięcy, prosiła również o szczeniaka. Jak wejdzie się na te linki to w komentarzach jest odnośnik do jej strony na nk, gdzie widać, że nie jest samotną matką a za taką się wcześniej podawała. Chciwa oszustka!!! Dodam, że jak się wejdzie na nk, to wśród znajomych pierwszy jest jej chłopak Tomek, więc mail w ogłoszeniu jest pewnie jego. Żałosne. A z drugiej strony chyba idzie ku lepszemu, bo w tym ogłoszeniu nie kłamie, że samotna matka.

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/przyjme/bardzo-prosze-ogl3406172.html?strona=1#opinie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy jak mam synka to nie mogę miec chłopaka mam chłopaka ale nie jest ojcem a pyzatym nie mam zamiaru ci się tłumaczyć a co odnośnie tego pieska to koleżanka chciała a wtedy pisałam że mój synek ma 6 miesięcy to chciałam ciuszki dla braciszka bo mój braciszek ma 6 miesięcy. a widzę że ty nie masz co robić tylko komentować weś się za prace a nie osadzaj mnie za oszustkę skoro mnie nie znasz

widziałam jej nk ;/ aż żal bo są naprawde ludzie potrzebujący a ona takie rzeczy wyrabia !!!Dziecku to bym pomogła ale nie tej pannie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszusci

oszusci do pudla..lub do obozu pracy,naucza sie co to ciezka praca..lenie smierdzace.