bieganie

Temat dostępny też na forum: Społeczność
bieganie
Część. Mam na imię Marta. Mam 27 lat. Szukam koleżanki/kolegi do wspólnego biegania. Najlepiej z Zaspy. Jeżeli ktoś chętny niech napisze. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

inaczej

może napisz w jakim tempie biegasz, jakie dystanse no i gdzie. tak będzie łatwiej niż kiedy podasz swoje imię, płeć i wiek. no chyba że nie w głowie Ci bieganie.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bieganie

Podasz maila

hej. Tez biegam w tych rejonach :) podaj maila :)

Hej. Chciałem tylko zauważyć, że jesteś dość odważna, dając taką propozycję w necie, biorąc pod uwagę, ile niebezpieczeństw może na ciebie czekać, różne osoby mogą się zgłosić przecież i tych osób nie znasz... Może poszukaj wśród swoich znajomych raczej, może ktoś się skusi? Co do wspólnego biegania, to ja zawsze wolę biegać lub ćwiczyć sam, z muzyką w uszach, wówczas nie muszę uważać na tempo innych osób i w jakikolwiek inny sposób dostosowywać się do nich, nie wspominając już o rozmowach, bo na takie to szkoda cennego oddechu... Poza tym, nie po to się biega, aby plotkować:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

jakie słuchawki do biegania? (74 odpowiedzi)

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...