ciuszki dla dziewczynki 0-3, do 68cm
mam do sprzedania nowe ciuszki dla dziewczynki-pajace, body, sukienki, bluzki, śliniaki. wszystko nowe, nieprane i nieużywane. leżą od nowego w szafie. jedyny ich mankament jest taki, że niektóre są poprostu pogniecione. mam kilka takich rzeczy. mam też kilka pierdułek używanych- czapeczki, body---> w stanie b.dobrym. czyste(prane w proszku dla dzieci), bez plam itp. mogą być pogniecione-nie są wyprasowane.
z rzeczy "nieciuszkowych" mam też: prześcieradło do łóżeczka(białe frotte na gumkę 120X60-nowe, nie rozpakowane), wkładki laktacyjneJ&J, otwarte opakowanie ok 38 sztuk), fiolet gencjanowy(to fioletowe do pempuszka; otwarta buteleczka, ważna do 2012, ok połowy butelki-wystarczy dla jednego dziecka), wieszaczki dla maluśkich ubranek itp.
mam jeszcze rożek dla córci, ale jest brudny, muszę go spróbować przeprać
dla chętnych podeślę zdjęcia i ceny na maila-ale to późnym wieczorem lub jutro będę wysyłać.
odbiór w gdyni chyloni lub wysyłka pocztą po przedpłacie na konto
anna.kwidzyn@wp.pl
z rzeczy "nieciuszkowych" mam też: prześcieradło do łóżeczka(białe frotte na gumkę 120X60-nowe, nie rozpakowane), wkładki laktacyjneJ&J, otwarte opakowanie ok 38 sztuk), fiolet gencjanowy(to fioletowe do pempuszka; otwarta buteleczka, ważna do 2012, ok połowy butelki-wystarczy dla jednego dziecka), wieszaczki dla maluśkich ubranek itp.
mam jeszcze rożek dla córci, ale jest brudny, muszę go spróbować przeprać
dla chętnych podeślę zdjęcia i ceny na maila-ale to późnym wieczorem lub jutro będę wysyłać.
odbiór w gdyni chyloni lub wysyłka pocztą po przedpłacie na konto
anna.kwidzyn@wp.pl