dekoracja kościoła

Temat dostępny też na forum: Wesele
chciałabym sama udekorować kościół (nie dla oszczędności tylko dla satysfakcji i spełnienia marzeń :) ). myślicie, że to dobry pomysł? Czy któraś z was też robiła to sama? od czego zacząć najpierw?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracja kościoła

też sama bedę dekorować kościół i samochód, do kościoła zrobię dekorację tylko na pierwsze 4 ławki ( widziałam na necie i wygląda to okay) oraz kupię kwiaty na giełdzie. Prawda jest taka, ze ślub trwa tylko 45 minut uważam, że ważna jest estetyka i umiar

Ja tez sama chce dekorowac kosciol, mysle o jakims tiulu i stroiku na lawkach tzn na "wierzcholkach" chce to zrobic na bialej gumce zeby tylko naciagnac na lawki w jednej calosci. Fotogral nam radzil zeby zamknac lawki ze wzgledu na zdj bo goscie wchodza na srodek i na zdj nie ladnie wyglada. Slub mamy w kolegiacie wiec jest ogromna bede ozdobiac ok 10 lawek po kazdej stronie. Co do "naszych" krzesel to jeszcze nie wiem. Narazie mam plan tylko na lawki:)

A wy co myslicie?

ja kupiłam tiul i wstążkę z satyny z której sama robie dalie, na ołtarzu planuje postawic świeże kwiaty.