dekoracja sali

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
macie jakies pomysly na dekoracje sali, gdzie sa biale, gole sciany i 1 male okno? kolory dekoracji chce miec w w ciemnym rozu i bordo.
ZADNYCH balonikow!
a moze macie linki do stron ze zdjeciami dekoracji sal weselnych?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dekoracja sali

baloniki są bardzo urocze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze i sa urocze, ale ja ich nie chce. kwestia gustu.

no wlasnie elajza - ja tez bylam pewna ze nie chce balonikow, ale nie wiem czy na tym sie nie skonczy.
Poprzednia sala byla lepsza jesli chodzi o mozliwosci dekoracyjne, bo nie miala bialych scian - ta sala ktora mam teraz ma biale sciany i tez wlasciwie nie wiem jak to wszystko mialoby wygladac.. Bo nam do dekoracji bialy tiul...
Baloniki mam biale i takie jasnolososiowe.

tu jest dużo zdjęc, może coś wybierzesz

http://www.neutrino.neostrada.pl/gal_dekoracje.html

albo tu

http://nowozency.pl/galeria.php?kategoria=2&miejsca=&dekoracje=&start=1

albo tu i jeszcze wiele innych stron, które mozna znaleźc na internecie:

http://www.omegabis.com.pl/wesela_dekoracje_galeria.html

Ja też mam chyba spory problem, bo nasza sala jest w szkole, ma zielone sciany i ciągi wentylacyjne przy suficie...

Ja też sama dekoruję salę...przejrząłm multum róznych zdjęć ..cześć pozapisywąłam...jeśli ktośchce mogę przesłąć swoją kolkcję, może pomoze to w złapaniu "natchnia" na dekorację własnej sali.

zapomnialam dodać że mam tylko dekoracje kwiatowe i materiałowe.
Nie powiem niketóe dekoracj z balonów sa całkiem ładne..ale do naszej sali zupełnie by nie pasowały! Było by jak pałac udekorawny na remizę!

ja tez robie dekoracje sama, mamy salę wysoką, żółtą i narazie wymyslilam, ze bedzie troche balonow i troche tiulu. Do żółtego pasuje niebieski, wiec moze kolorki: niebieski ze zlotem i biela...sama nie wiem... Tusiu tez mam duzo na komputerze zdjec i co chwila cos mi wpada w oko i rodzi sie jakis nowy pomysl :o)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może mała wymiana??
Prześlij mi proszę swoje fotki... poki jeszcze wszystkie zakupy nie zrobione moge dowlnie zminaic koncepcje ;)

Tusia - prosze - poslij mi wszystko co masz bo szukam natchnienia :))))
Dzieki wielkie :)

Tusiu ja jeszcze nie podjelam deczzji o rodzaju dekoracji wiec jezeli mozesz prosze przeslij mi swoje zdjecia,a moze wiesz gdzie mozna kupic jakies fajne dekoracje,ktos pisal ze gdzies niedaleko Klifu ale gdzie? pozdrawiam

Tusiu, postaram Ci się wyslac dekoracje w weekend. Mam tego troche...rozumiem, ze nie interesuja cie balony ? Napisz cos wiecej, bo ja naprawde mam tego od... duzo ;o)

Gdzie kupić dekoracje??
Mnie rundka po specjalistycznych sklepach z dekoracjami ślubnymi nauczyła jendego: OMIJAĆ z DALEKA!!
Paierowa girlanda, która jest normalnie do kupienia za 5-7 zł jest tam za 9-12 zł! Balony zamiast 14 zł kosztują 20 zł... stroik na samochód zamist 50zł kosztuje 80!
Ja polecam 2 miejsca:
dekoracje na auto, balony, girlandy, świece-petardy - GoDan - Gdańsk-Chełm ul. Lubuska (niedaleko tzw starego kościoła, z daleka widac rekalmę)
serwetki, świece, obrusy, kwiaty (sztuczne), wazony i 1000 innych pierdołek - Szczepan - hurtownia AGD na przeciwko Rafinerii Gdańskiej (nie przejmowowąć sie napisem "nie prowadzimy sprzedaży detalicznej" - owszem prowadzą.)

świece obrusy serwetki i inne również do dostania w Renk'u, też niby mają info że nie prowadzą sprzedaży detalicznej, ale zalezy chyba na jakiego sprzedawcę się trafi.

Wiecie co? - Odkupię te wasze dekoracje po waszych weselach za śmieszną cenę .! Ok. Zgadzacie się.
Proszę o e-mail.

Z tymi hurtowaniami to ponoć jest tak iż właściele tych obiektów zawsze są zaintersowani sprzedażą ... nawet jak to ma być jedna sztuka a nie cały karton... tylko właściele sklepików na nich cisną, żeby detalistą nie sprzedawali i trudno sie dziwić - walczą o swoje, o swój byt. A hurtownicy nie chcą z nimi zadzierać - bo wiadomo to oni są ich głownymi klijentami i nie chcą stracić swoich klijentów.
Ja na takie sytacje mam jeden sposób- zawsze kupuje na fakturę swojego zakładu pracy i nigdzie nei robią mi problemów.