do Czerwcowej
Hej Czerwcowa. byłam na ostatniej przymiarce sukni ślubnej i powiem Ci że muszę ostro tak 2 cm. w brzusiu schudnąć bo sukienka oj ciasnawa ciasna jest :) ale dziewczyny w salonie mówią, że nie było laski która by przed ślubem nie schudła troszeczkę ... jeśli chodzi o ten pas to my jesteśmy z Wejherowa i jeździmy czasami pośmigać na pas startowy ale za Lęborkiem - pamiętasz pisałam Ci kiedyś o tym.
Kurcze ja się chyba zdecyduje na kwiatki kalie w kolorze ecru z różem taki dwukolorowy bukiet kiedyś nawet był tu wklejony na forum ... z tym amarylisem to mi zamiwesząłaś wiesz oj Ty .... :)
A rande-wu to mam taki plan że SZOK mam nadzieje ze nasz kamerzysta się zgodzi :) będziemy kręcić prawdopodobnie 22.05 muszę jeszcze o tym powiedzieć Tomkowi (kamerzyście:).
Kurcze ja się chyba zdecyduje na kwiatki kalie w kolorze ecru z różem taki dwukolorowy bukiet kiedyś nawet był tu wklejony na forum ... z tym amarylisem to mi zamiwesząłaś wiesz oj Ty .... :)
A rande-wu to mam taki plan że SZOK mam nadzieje ze nasz kamerzysta się zgodzi :) będziemy kręcić prawdopodobnie 22.05 muszę jeszcze o tym powiedzieć Tomkowi (kamerzyście:).