do Czerwcowej

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej Czerwcowa. byłam na ostatniej przymiarce sukni ślubnej i powiem Ci że muszę ostro tak 2 cm. w brzusiu schudnąć bo sukienka oj ciasnawa ciasna jest :) ale dziewczyny w salonie mówią, że nie było laski która by przed ślubem nie schudła troszeczkę ... jeśli chodzi o ten pas to my jesteśmy z Wejherowa i jeździmy czasami pośmigać na pas startowy ale za Lęborkiem - pamiętasz pisałam Ci kiedyś o tym.
Kurcze ja się chyba zdecyduje na kwiatki kalie w kolorze ecru z różem taki dwukolorowy bukiet kiedyś nawet był tu wklejony na forum ... z tym amarylisem to mi zamiwesząłaś wiesz oj Ty .... :)
A rande-wu to mam taki plan że SZOK mam nadzieje ze nasz kamerzysta się zgodzi :) będziemy kręcić prawdopodobnie 22.05 muszę jeszcze o tym powiedzieć Tomkowi (kamerzyście:).

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do Czerwcowej

Kawa strasznie jestem ciekwawa Waszego filmiku, może jak sie usmiechnę to kiedyś mi prześlesz... a co do suknie to masz podobnie jak ja. Moja jest tak na styk, powiem ci ani grama nie moge przytyć wręcz wskazane byłoby zrzucić jakieś 3 kg :)) a suknia na zamek nie da się dopasowac już inaczej....

Ja ciagle się wacham amarylis kontra róże... sama nie wiem..

dziewczyny, ja kupiłam sobie suknię sporo za małą, przyznam się szczerze że sie poprostu w nia nie zapinałam i panie w salonie planowały wstawiać jakieś kliny z tyłu ;))
ale na tydzień przed ślubem suknia była już lekko luźnawa a w dzień ślubu to juz nie powiem, że spadała ;)) więc nie przesadzajcie tak z tym odchudzaniem

Tak mi każdy mówi takze się pocieszam :) A tak apropo Nacheba ślicznie wyglądałaś na Tw. ślubie - cudnie.

No ja dokładnie tak samo musze troszke zrzucić :) damy rade!!! A jeśli chodzi o filmik to pewnie - nie ma sprawy jeśli bedziesz chciała to zgram Ci na płytkę jak go juz bede miala i wysle Ci. Jeśli bym miala wybierac miedzy różami a amarylisem to zdecydowanie ta druga opcja jest b.oryginalna ale to moje zdanko. Buziaki

a ja mam wrażenie ze przed slubem chudną wszytskie panny tylko nie ja!!! ale może taka już moja budowa i tyle- Nie odchudzam się, raczej starm się pochamować apetyt na słodycze, piwko,drineczki, i inne smakołyki...

To tak jak ja ale nie mogę nieraz (czyt.przeważnie) się powstrzymać ...

Kawa, my co prawda z racji oblbrzymich wydatków raczej nie poszalejemy w tym roku ale jakbyśmy gdzieś jechali na jakąś większą imprezę to dam znać, może się skusicie... kto wie. A może macie w planie jakieś eskapady na imprezy zlotowe . ( chociaż nie przepadamy za takimi imprezami to jest czasem okazja spotakać starych i nowych;) znajomych

ps. kurcze a może tym waszym moto jezdzicie tylko po lasach
ps. dlaczego sprzeadliscie haje??? (jesli nie tajemnica) i czy macie w planie zakup czegoś do smigania po szosie????

ja specjalnie zaczęlam brać tab anty przed, bo dla mnie okres to masakra, nigdy nie wiem czego się spodziewać....ostatnio to miałam tak, że głowa zaczęła mnie boleć 2 dni przed już i aż 2 dni po, żadne prochy nie pomagały, czułam się jakbym miała guza na mózgu, nie wspomnę o innych typowych dolegliwościach ;)
jakby przytrafił mi się okres w dniu ślubu to miałabym zmarnowane wszystko...

o kurcze, sorki, wpisałam odpwiedź nie w tym wątku co trzeba ;)

Oliko nie dopisałaś się do tego wątku co trzeba.... my tu o zupełnie innych rzeczach.....

Czerwcowa Panna Młoda napisał(a):

> Oliko nie dopisałaś się do tego wątku co trzeba.... my tu o
> zupełnie innych rzeczach.....

wiem, wiem, przecież już napisałam....

Oliko odpowiedz napisałam zanim pojawiła sie twoja druga wypowiedz...

Czerwcowa Panna Młoda napisał(a):

> Oliko odpowiedz napisałam zanim pojawiła sie twoja druga
> wypowiedz...

no nie bardzo....zobacz o której ja napisałam odpowiedź, a o której Ty

Oliko odpowiedzi na forum pojawiają się z opóznieniem

Pewnie dajcie znać jak coś się bedzie działo ja w sumie nigdy z moim michałem nie byłam na takich zlotach ale ona sam to wiem że był w Borsku i gdzies tam jeszcze ... ale z checia to bym gdzies sie wybrala na taką imprezkę moto. A sorki byłam w zeszlym roku ale na zlocie w sopocie pozniej przniosla sie imprezka na molo i jeszcze bylam tak mi sie przypomnialo na imprezce moto na polance redłowskiej takze kurcze w sumie gdzies tam jeździliśmy ... a w najbliższym czasie czy coś się szykuje?
A Haję sprzedaliśmy bo wiesz już 2 sezony jeździliśmy na niej i juz w sumie czas najwyzszy byl aby ja sprzedac to byl rocznik najstarszy tej marki bo 99 takze wiesz ... ale teraz mika chce kupić ZX9 tak do pośmigania takze fajnie.

oj tez szybkie bardzo :0

Wiesz takie imprezy sa non stop Ostróda,bartoszyce , Brodnica i wiele wiele innych takich... ja zapraszam na zloto do Bagicza (pod Kołobrzegiem) na byłym rosyjsjskim lotnisku...

Nie wiem my pewnie gdzies tam pojedziemy, dam znac gdzie i kiedy

a w sopocie jak jest Power Station jestesmy zawsze bo jest na co popatrzec...

a ja nic nie robie w sensie odchudzania. jem to co jadlam a wczoraj na przymiarce sie okazalo, ze juz zgubilam 6 cm!!!!!!!!!!!!! w pasie i 3 w biodrach :. a do slubu jeszcze miesiac :> chyba bede czesciej wychodzic za maz :>

fajnie , ze moge sobie z wami poklikac dzieczynki :*

A ja sobie przed chwilą wciągnełam 3 tosty hihih miam mniam :)

A JA PIZZE z dziewczynami z pracy :(

I tak wygląda nasze odchudzanko ale powiedz i jak tu się powstrzymać .... a co tam !!!!

klik klik - Wiki pewnie że fajnie!! :)

o wy a ja tu na glodniaka pracuje :( :( :(

ale zaraz z torby wyciagam m&ms! w koncu stracilam 6 cm to moge szalec :>

zreszta zawsze jak jestem nerwowa to jem slodycze a w koncu slubny stres to meeega stres wiec mi wolno :>

to ja też coś napisze jako że mi pozostało tyle co wam - do ślubu i do odchudzania ;) jakoś specjalnie się nie przejadam ani nie odchudzam - a suknia jest opięta - w żebrach - a tam to nie schyudnę za żadne skarby świata!!! :)

dziś mam dzień soku merchewkowego ;( bo zapomnialam drugiego sniadania do pracy - ale wieczorem pewnie sobie odbiję!!!

to ja tez sie wlacze :o)
oststnio codziennie kontroluje sie na wadze domowej - jest ok, tak w sam raz, ale mogloby byc jeszcze 1 maly kilogramik mniej :o)
codziennie sobie postanawiam, ze w pracy tylko kawka i herbatka caly dzien, ale kolo 12, jak wszyscy sie zabieraja za skladanie zamowien do Sai-Gonu albo Tino to no, po prostu nie moge :o( zoladek mi przywiera do kregoslupa i sie lamie ;P

p.s. dzisiaj byla pizza - 4 skladniki - szynka, pieczarki, kukurydza, pomidorki - w promocji duza za 5 zł. mniam.

Elajza ale to niedobrze tak nic nie jesc - ja w pracy musze po prostu bo nie dałabym rady tu wytrzymac tyle godzin

A ja chcialabym...przytyc :P

wiem, wiem, ale ja sie nie nadaje do jedzenia malych porcji 5 razy dziennie, tak jak sie powinno. jak znam siebie to 1 bylby jogurt, pozniej jablko, a pozniej by mnie zassalo i tu obiad na stolowce (bez ziemniakow), pozniej kawka i cos slodkiego na podniesienie cukru... i tak do wieczora, zero kontroli :-) to juz lepeiej w pracy nic, za to po pracy "nadrobic" :o)