Kawa na pasie pojawiacie się czasami? My mamy jeszcze moto w K-gu ale juz za tydzień bedziemy jeździć!!!! :))
00
Re: do Kawy
Kawa
(21 lat temu)
Hej Czerwcowa. Na pasie ale gdzie napisz?
Teraz jak sprzedaliśmy Haję to mamy tylko Enduro XT-eka, tak więc wiesz raczej po lasach śmigamy kurcze ale wiesz jaka to zabawa chyba podoba mi się bardziej niż po asfalcie - ma to swoje fajne strony też
p.s. muszę się Tobie pochwalić że w ost. weekend pierwszy raz uczyłam się jeżdzić na moto znaczy się na razie Michał mój siedzi jako pasażer za mną i wiesz obciąża mi motor (bo jakby nie siedział to ja nie dosięgam do ziemi z moimi 166centymetrami) a ja kieruję i nawet nauczyłam się zmieniać biegi :))) ale jestem z siebie dumna! A Ty Czerwcowa umiesz jeździć na moto?
Kurcze a tu taka brzydka pogoda a by się pośmigało nie?
00
Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
nie umiem kiedyś spróbowałam ale coś chyba zle zrobiłam bo mój czerwcowy strasznie na mnie na krzyczał ze go nie słucham ( coś tam ze sprzęgłem pokręciłam) no i zgasł . Kiedyś bardzo chciałam zrobic prawko ale mi juz przeszło :( wiesz jak prowadze to zamyslam się troche a motocykl tego nie wybacza... ale może kiedyś...
Nie mam sie na czyn uczyć bo to co mamy to wściekłe jakieś i boję się ze mi sie wyrwie ...
A Tobie gratuluje moja droga, szczególnie zmiany biegów- to dla mnie czarna magia....
00
Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
a - chodzi o pas na zaspie
00
Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
Kawa a randkę już kręcliście????
00
Kawa
(21 lat temu)
Dzięki Czerwcowa musisz też spróbować a z tymi biegami to wiesz michał mi m ówi że teraz w dół a teraz w górę i takie tam. Fakt to strasznie skomplkowane w motocyklu.
Tak sobie marzę że kiedyś będe śmigała na ścigaczu wiesz sama ubrana w skóry echhhh
Buźka, spadam zaraz do domciu i dziś idę na ostatnią przymiarkę sukienki i już chyba dzis bedzie odbiór :)
00
Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
o to powodzenia.... opowiedz jutro jak było pa pa
00
Kawa
(21 lat temu)
Jutro Czerwcowa się odezwę bo dziś musze jeszcze książkę na poczte zrobić jutro pogadamy, papa
Wiesz że zostało nam tylko ... 24 dni !!!!!!!!!!
00
Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
:( oj nic nie mów ....
00
olga
(21 lat temu)
A wiecie dziewczyny ze i ja z moim M bede smigac :)))) Mamy nasza Honde Varadero od niedawna - ja jeszcze z moim M nie jezdzilam, wiec mam troche stracha, ale kto wie - moze jak sie odwaze, to sie kiedys na pasie spotkamy :))))
00
~Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
widaj w klubie, oczywiście musimy sie kiedys poznać :))))