dojazd na pętlę - Piotrkowską

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Mam pytanie, może ktoś z Was tam mieszka i mi pomoże. Jakie linie autobusowe tam jeżdżą? Potrzebuję dojechać z pętli na Siedlcach właśnie na Piotrkowską. Widzę że nie ma linii 174 a nic innego nie mogę znaleźć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dojazd na pętlę - Piotrkowską

118 autobus

Dziękuję.

tak ale 118 kartuska nie jedzie (z centrum przez chełm)
najlepiej przesiasc sie na 175 i zmienic autobus na przystanku 'kielecka' na 118 lub 174

O, to też jest opcja :) Tyle że 174 chyba w ogóle nie jeździ, bo go nie ma w rozkładzie, ale przynajmniej 175 mam pod domem.

Gosia, sprawdź na stronie http://www.ztm.gda.pl/ - ZKM się oddzieliło ostatecznie od ZTM i teraz na stronie ZKM nie ma wszystkich linii podanych - najlepiej sprawdzać na ZTM, tam masz 174, jedzie bezpośrednio od Ciebie na Ujeścisko :)

Jeszcze miesiąc temu oba jeździły z Kartuskiej
174 do Otomina przez pętlę na Ujeścisku a 175 skręcał w Łódzką i leciał chyba do mleczarni Maćkowych.

O, to jeszcze lepiej :) A ja sprawdzałam na stronie zkm, stąd całe zamieszanie. Pogubić się można...

Inne tematy z forum

Scarpa (12 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji Scarpa powstaną niedaleko zbiegu ulic Kartuskiej, z Zakopiańską i...

Odea Park (23 odpowiedzi)

Lokalizacja inwestycji na szczycie położonego niedaleko Śródmieścia Gdańska wzgórza daje...

Fitness i siłownia - gdzie? (7 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...