dopasowanie sukni

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam, kupuję nową sukienkę w salonie M.... w Gdyni, właśnie dzwoniła do mnie pani z informacją, że suknia już czeka i zaproszeniem na pierwszą przymiarkę. Oczywiscie jej koszt ponosi salon, bo to dopasowanie długości etc. Slub we wrześniu więc myślę że przydało by się jeszcze ostateczne dopasowanie gdzieś na początku sierpnia. Przy zamawianiu informowali że dostanę "kupon" na taką przymiarke i będzie darmowa, teraz pani stwierdziła, że jeśli będę jej potrzebowała to sama ponoszę koszty. Jakie macie doświadczenia, ile może kosztować takie "dodatkowe" dopasowanie ? pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dopasowanie sukni

ja też tam kupowałam i miałam pierwszą przymiarkę za darmo oczywiście, po przeróbkach oczywiście drugą, bo przecież trzeba zobaczyc jak to zmienili, za darmo i wszystko pasowało więc następnej nie było. A suknię miałam dwa miesiące wcześniej

Re: dopasowanie sukni

ja mam na czerwiec zamówioną przymiarkę pierwszą i mam nadzieję, że nie będzie ich za dużo bo, kruchytko z czasem by było, ale wolę tak bo nie chcę zeby mi sukienka miesiac wisiała w domu a tak odświeżą mi przed samym ślubem prawie, oczywiscie za darmo mam tak w umowie