Dość długo zastanawiałam się nad swoją opinią i myślę, że bedzie pomocna przy ewentualnym wyborze lekarza szczególnie w oczekiwaniu na dziecko.Z polecenia znajomych trafiłam do doktora Stencla i nie ukrywam, ze pierwsze wrazenie było jak najbardziej pozytywne.Zlecił mnóstwo badań (niestety nie refundowanych koszt ok 240pln)Przy drugiej wizycie (USG ok.10 tydz.ciąży) okazałam badania na prośbę p.doktora, najwyrazniej jednak zapomnił gdziekolwiek odnotować wyników, nie wspomnę juz o założeniu karty ciąży!!!Trzecia wizyta (początek 13 tygodnia)p.doktor bardzo miły jak zawsze ale przeziębiony,maxymalnie zakatarzony co uważam jest nie dopuszczalne w kontakcie z cięzarnymi które nie moga zażywać zadnych lekarstw na przeziębienie,takie zachownie oceniam jako brak zachowania higieny w pracy!!! na moją prośbę o wystawienie L4 usłyszałam,że teraz to absolutnie za wczesnie ewentualnie za półtora miesiąca i nie mialo znaczenia moje samopoczucie i charakter dość stresującej pracy.Po tym incydencie ta wizyta była moją ostatnią u p.doktora.nie mogę pozwolić sobie na dodatkowy stres wywołany przez nie uzasadnioną odmowę wystawienia zwolnienia.