ja kwaitki myslami Ci przeslei cały ogrom uscisków, a w sobote i tak Cie uściskam ;)))
buziak...
00
Re: dzień dziecka
elajza
(21 lat temu)
meg, wybierasz sie na slub do witch'owej?
To sie spotkamy he he :o)
00
~Nesia
(21 lat temu)
Ja też się dołączam do życzeń - mi wszyscy w pracy życzą (mimo prawie 30 na karku) więc czemu nie przekazać dalej. No a niektórym (czyt.np.Meg) to z okazji tego dnia podwójne życzonka.
00
marTUSIA
(21 lat temu)
Dziekujemy za pamięć, a ja nie chcąc się chwalić mam w tym dniu podwójne święto bo jeszcze urodziny ;)))))))))))
Pozdrawiam
00
Monia
(21 lat temu)
marTUSIA!!Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!! ;))))
00
~Nesia
(21 lat temu)
No to z okazji urodzinek dodatkowe życzonka ;)
00
marTUSIA
(21 lat temu)
Dziękuje dziewczyny za życzenia, poczyniłam dzis mały zakup w pewnej cukierni w Sopocie takie przedslubne badanie rynku przy okazji urodzin, mają podobno przepyszne ciasta jeszcze nie próbowalam czekam na gości, ale jesli bedą na prawde tak dobre to dam znac ze warto się zaopatrzyc na przyjecie ;)
00
olga
(21 lat temu)
A wiec tak - po pierwsze - MARTUSIA - wszystkiego najlepszego - zdrowka, radosci i malo nerwow przed slubem :)))
Po drugie -juz dla wszystkich - wszystkiego najlepszego z okazji DNIA DZIECKA :)) Duzo radosci i mlodosci ;)
Ja mialam telefon od mamusi i SMSa od tatusia z zyczeniami :)))) Jak co roku ;) No i zyczenia od "swoich" dzieciakow ;) - to znaczy to bylo tak, ze jak ja im skladalam zyczenia to powiedzieli "nawzajem bo pani tez kiedys byla dzieckiem..." :))))