fryzura próbna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Ja polecam salon fryzjerski "Dalia 2" na Siedlcach . Naprawdę mają tanie fryzury i bardzo mi się podobają. Szczegulnie polecam panią Irenke.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzura próbna

Czy któras z was byla w salonie fryzjerskim Bogna we wrzeszczu ??? ja tam kiedys kolorek robilam i wyszlo ladnie ale nie wiem jak tam obcinaja i czesza , moze króras z was byla w tym salonie ??????

hej no nie mozliwe nikt z was tam nie byl????szkoda bo nie mam namiaru na zadnego fryzjera !!! bo jakos tak zmienialam wczesniej , zaden mi nie przypadl do gustu:(:(

We Wrzeszczu to ja chodziłam kiedyś do takiego salonu w pasażu jak się idzie od kolejki w stronę Grunwaldzkiej do pani Reni i zawsze byłam zadowolona, choć salon nie jest może z tych najtańszych.

Potem się przeprowadziłam, i było mi za daleko, ale przechodziłam tam ostatnio, i widziałam przez szybę, że p. Renia wciąż tam pracuje.

kurcze chyba nie wiem o jakim pasażu mówisz ma.siu:( Jakos tak wyszlo że nie mam swojego fryzjera :(:( musze sie rozejrzec

Naprzeciwko Puchatka czy jakoś tak, takiego sklepu z art. dla dzieci.

acha to juz wiem gdzie patrzec :) pojde teraz w marcu gdzies ...zrobic sobie kolorek i zobacze jak wyjdzie ,nie mam jeszcze wymyslonej fryzurki slubnej :(:(

Widziałam że tam są teraz dwa studia fryz.-kosm. obok siebie. Ja chodziłam do tego bliżej kolejki. Generalnie były tam dobre fryzjerki, ale ja chodziłam potem już tylko do p. Reni, i sobie chwaliłam.

A ie za szybko na kolor
skoro masz jeszcze 3 m-ce?? Ja tam sie wybieram na 2 tygodnie przed slubem zeby byl swiezy i wogole.

no wiesz ale przecirz teraz tez chce miec ladne wloski , nie tylko w dzien slubu:):):) dlatego chce isc najpierw cos wypróbowac:0

zastanawiam sie nad tym by sie sama uczesac na slub , te dziewczyny co mnie widzialy to wiedza jakie mam wlosy , mysle zeby je tylko lekko upiac z boku jakimis kwiatuszkami >No bo co , koka nie chce wiec fryzjer tez pewnie zaproponuje mi jakies luzne upiecie i mam za to zaplacic 100 zl , ???? zaczne probowac z mama cos wymyslać , jak macie jakies propozycje luznych fryzur na krecone dlugie/półdlugie wlosy to bardzo prosze :)

Zazdroszcze Ci że masz kręcone włoski!!!Ja też bym chciała ale niestety mam długie i proste jak druty a jak je skrece to i tak mi sie rozpadna a koka nie chce i myslałam o jakims lużnym upieciu no i nie wiem co dalej....:(
image

we wczesniejszych watkach dziewczyny wlejaly fryzurki dla dlugich wlosow... ja czasami prostuje moje loki ale w dniu slubu nie chcę , Przyznam szczerze ze krecone wlosy to duzo robty np . jak raz je zepniesz spinka na caly dzien , top na drugi jak chcesz je rozpuscic to trzeba je moczyc lub nakladac jakis specyfiki zeby sie ladnie krecily, a czasm rano mam taka szope , ze jak patrze w lustro to az mi sie smiac chce z tego co widze ;)

Sabra! Pozwole sobie wrzucic moje 3 grosze a propos Twojej fryzurki choc zadna ze mnie stylistka ;)) Masz pikne loczęta i opcja z podpieciem cfietkami delikatnie jest wedlug mnie najbardziej trafna :)))

Ja bede miala chlapacz dl 13 cm ;))

czesc SAlmo :) dzieki za twoje trzy grosiki , mam zamiar wlasnie tak zrobic ,!!! pozwole sie spytac co to jest chlapacz ??????

Sabra! No wiesz, zapomnialas ??? Chlapacz to moje przedłużane wlosy z tyłu głowy, ktore zamierzalam okroic ;))

HIHIHI nie zapomnialam ale bardzo orginalnie to nazwalas . mysle ze ten chlapacz bedzie ladnie wygladal , a ty masz juz pomysl kto cie uczesze ??? wiesz wczoraj mialam maly kryzys i juz bylam u fryzjera ale akurat nie bylo wolnego miejsca i nie zostalam, moze i dobrze sie zlozylo bo bym pewnie cos glupiego wymyslila :0

Sabra! Ty mi nic nie kombinuj na swojej gufce bo masz ładna frizurke !!! Ja na chwile obecna jeszcze nic nie wiem, nie orientowalam sie w salonach fryzjerskich, ale licze ze moja przyszla tesciowa cos mi podpowie:))
Kombinuje tylko czy obciac wlosiska czy zostawic je w takiej dlugosci.... wiesz, ja wiekszosc zycia, oprocz incydentu z dlugimi piórami , nosiłam fryzurki typu Ewa Drzyzga ;))))

hmmm a widzialas jej nowa fryzurke?? MOja mama sie nia zachwyca , to tak apropo tego ze ty mialas taka fryzurke jak ona hihihi No fakt ty masz wiecej czasu , a ja mam fantazje na razie planuje troszke z kolorem sie pobawić , ale bede szukac w brazach ewntualnie spod spodu jakies ciut jasniejsze pasemko , ach zawsze jak idzie wiosna to mam ochote sie oszpecic hahahahah :):)

No obecna frizura Ewy D. jest licha, ale ja zawsze mialam takie bardzo krotkie, z jezykiem z tylu....Ach, ale milo wowczas bylo, bo grzebienia wogole nie urzywalam tylko moje paliczki mnie czesaly :))

A co do kolorystyki to ja myslalam o takich delikatnych pasemkach czekoladowo-blondynkowych, ale takich bardzo subtelnych . Pytanie, kto mi takie wlasnie je zrobi ?? Chyba nikt nie jest w stanie odgadnac moich wizji ;)))

wiesz co Salma ja nigdy nie mialam zadego blondu na wlosach i chyba pzy tym pozostane , ale teki jasny czekoladowy kolor -- bedzie ladnie wygladal , zastanow sie nad jednoloitym kolorkiem :)

Sabra Ty masz śliczne kręcone włoski - nic z nimi na slubie nie musisz robić - pianka SuperSkręt, głowa w dół, ręce w ruch i zwiekszyć jedynie ich sprężystość możesz, dodatkowo jakiś kwiatek we włosach - ja bym Cie tak widziała :). Jesli o kolor chodzi, to na Twoim miejscu bym je nieco rozjaśniła, myslę, że lepiej byłoby Ci w jakimś jaśniejszym odcieniu brązu - aksamitna czekolada, lub coś w tym stylu...co Ty na to? :>

kurcze cos mi literki uciekaja!!!!! uwielbiam to uczucie jak siedzisz u fryzjera a on cos wymysla pozniej przyjemnie jest jak ktos wlosy myje ach rozmazylam sie ...no no bo sie skusze;)

a jesli chodzi o salon fryzjerski Bogna na Dmowskiego to byłam tam jakis czas temu - bardzo starannie obcinają włoski - byłam bardzo zadowolona :).

wow della taki mam wlasnie plan , ale ty to tak ladnie opisalas ;) tylko nie chce miec tak calkiem rozpuszczonych , musze jakies delikatne upiecie wymyslic i mam zamiar wlasnie jakis kwiat w kolorze sukni sobie "zaaplikowac" , a co do kolorku mhh to brzmi ciekawie , a skad ten pomysl z jasniejszym brazem ???

planuje wlasnie tam sie udac na kolorek a z obcieciem poczekam , moze po slubie zaszaleje , ale mysle ze jak je jeszcze zapuszcze to zal bedzie scinac .Z drugiej stronie to jest smieszne bo ja rzadko chodze w rozpuszczonych , bo nie lubie miec takiej wielkiej lokatej łepetyny .

Sabra widziałam to zdjecie ze spotkania i właśnie tak sobie pomyślałam, że taki opalizujący brąz pasowałby Ci bardziej, niz taki ciemny brąz jaki masz teraz, ale to tylko moje zdanie... Kiedyś miałam podobną fryzurke do Ciebie, tyle że nie były to moje naturalne loki - zawsze robiłam sobie na tą piankę włoski i wtedy wychodziły takie sprężynki. Wiem, ze z obcieciem loków to fryzjerzy mają wielkie problemy zawsze, a juz z ich układaniem to masakra...Jedni loki obcinali mi na sucho (wtedy lepiej wychodziło), inni myli najpierw główkę i cieniowali tak troche na wyczucie, więc wtedy nie zawsze efekt był ciekawy.
Widziałam gdzies taką fotkę, była chyba wklejona na forum - Panna w sukience slubnej z kręconymi włosami i kwiatkiem we włosach - wyglądała przepieknie - poszukaj.
Buźka,

Ok biore sie do szukania , ja tez mam rozne doswiadczenia z obcinaniem swoich wlosow , najgorsze jest to ze jak mam ochote cos zmienic w swojej fryzurze to musza to byc duze ciecia , bo inaczej nie widac , zadnych grzywek , pazurkow itd..... fakt wlosy sie ladnie kreca ale caly czas wyglada sie tak samo. Ale nie narzekam ;) dzieki opinie , jak pjde do fryzjera to napisze co mi wyszlo z tej wizyty . A ty della kiedy masz slub ??? bo nie widze na liscie??

Sabra ja niestety dopiero w 2007 :(...z kilku powodów musilismy go przełożyć...za rok to już będę ekpertką w dziedzinie ślubu - moze jakis poradnik dla przyszłych Panien Młodych z Trójmiasta napiszę :)

Wiesz co bedziesz sie mogla wypytac sie nas gdzie jak bylo , za ile i bedziesz super ekspertem , zycze by ten czas szybko ci minal ;)

dzieki Sabra!!
tu znalazłam kilka kwiatków we włosach, jak cos innego znajde to Ci wyslę, a teraz zmykam - buziaki,
image
image
image

image

Dzieki Della ;);) 3 fryzurka jest fajna :)

oooo kolejny wątek o włoskach, jakże mogłam go przeoczyć ;) :) :)

Aniofek! miją faworytką w tym salonie jest pani Małgosia :) ! od listopada ma już na uwadze to, że w czerwcu robi mi fryzurke - ona zresztą też mnie nakręciła, żebym nie zcinała włosków - choć mam straszną ochotę ogolić się na łyso ... będziemy kombinowały jakieś supełki

image

image

image

image

hej!
A ja mam pytanko. niedługo idę farbować włosy i na próbne czesanie. słyszałam, że podobno próbne czesania sa gratis dla Panny Młodej. Czy to prawda?
Pozdrawiam