garnitur ze stójką

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć dziewczyny.
Mój problem to kaprys mojego narzeczonego.
Zapragnął aby jego ślubny garnitur, nie był klasyczny lecz ze stójką.
Pomysł bardzo mi się podoba, przymierzał już jeden - wygląda bosko.
Jednak szukliśmy wszędzie, nie możemy znaleźć odpowiedniego koloru i rozmiaru, a poza tym sklepy bardzo żadko prowadzą sprzedaż takich modeli. Może któraś z was wie gdzie jest jakiś salon w dużym wyborem takich garniturów. Ślub za 1,5 tygodnia, więc szycie odpada.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: garnitur ze stójką

zawsze polecam firmę Shefler, która ma sklepw Alfa w Gdańsku, myśmy tam kupowali garnitur dla męża, mają duży wybór, ale trudno mi powiedziec coś na temat takich ze stójką, trzeba by sprawdzic samemu.

Widze ze nasi mezczyzni maja taki sam gust tez poszukuje garnituru ze stojka dla mojego narzeczonego gdzie ich szukac ??

witam
mój mężus także wymyslił sobie taki garnitur, ponieważ takiego nie znaleźliśmy, został uszyty
napewno są takie na hali targowej w Gdyni, jednak gatunek materiału zostawia wiele do życzenia, kiedy poszliśmy do Szeflera w Batorym, babka orzekła że takie marynarki nie istnieją, ale moze teraz coś się zmieniło, może zajrzycie wlaśnie do sieci Szeflera i Sunset
pozdrawiam

Niestety, nie znaleźliśmy wymarzonego garnituru - więc kupiliśmu tradycyjny. Szukaliśmy stójki w ciemnym kolorze. Faktycznie w Gdyni na hali są garnitury ze stójką, ale wykończenie i materiał ...... Natomiast jeśli ktoś szuka jasnego garnituru ze stójką jest jeden sklep w Wejherowie na rynku, po stronie urzędu miasta, gdzie są takie garnitury. Fajna tkanina i krój, tylko nie ma całej rozmiarówki. Jeżeli na byc stójka i może być jasny proponuję wybrać się do tego sklepu i poprzymierzać.
Pozdrowionka.