gdzie po garnitur

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy mozecie doradzic gdzie szukac fajnych garniturow i o cenie nizszej niz suknia :o) ? najlepiej w Gdańsku, ale moze być całe Trójmiasto
Jeziorko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: gdzie po garnitur

Dołączam się do prośby. Dla mnie najlepiej sklepy na terenie Gdyni :)
p.s. Czas najwyższy aby "ubrać" chłopa :) Pa

Zależy jaki gajer, ale my kupowaliśmy w Sunset Suits- w Klifie- super obsługa, ceny przystępne, pan nam doradził co i jak wybrać, żeby wyglądało najlepiej. I na dodatek była promocja- koszula szyta na wymiar i krawat- za przysłowiowy grosik. W Vistuli mają mały wybór, za to w Pierre Cardin ceny z kosmosu......

My tez bylismy w sunset Suit-ale w Geanie i tam rowniez była fachowa obsługa-bardzo miły pan odpowiadal na wszystkie pytania, mozna tam sobie wybrac material i uszyc kazdy model na miare.Polecam!!!

Pozdrawiam

A my kupiliśmy w Eldorado w Careffour, polecam....miła obsługa i oprócz garnituru kupiliśmy tam całą resztę (kamizelka, koszula, spinki, pasek, skarpetki.....tylko bielizny nie mieli:)

image

dzieki wielkie za wszelkie podpowiedzi! Niedlugo wybierzemy sie na łowy! Oby pomyślne
Jeziorko :)

Sprawdx firme Szefler, znajduje się napewno w Gdańsku ale musisz sprawdzic na strnce ich bo nie pamiętam gdzie. Ale mówię ci super, ogromny wybór, wszytsko najlepszej klasy i do tego panie które ubiora Pana od stóp do głów i jeszcze wszystko tak doradza że aż miło tam było kupowac. Naprawdę polecam. Mój mąż tam kupował wszystko. I cena ok.

Juz mam Centrum Alfa ul. Kołobrzeska.