ginekolog

Witam. Licze na Panstwa pomoc. Wlasnie dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. Szukam godnego zaufania ginekologa z okolic. Czy Panie moga mi kogos polecic? Wazne zeby mial dobry sprzet gdyz jedna ciaze mialam zagrozona i gdyby nie dobry sprzet to mogloby sie wszystko nieciekawie skonczyc.... PROSZE O RADE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ginekolog

Polecam z Ars Medica dr Grażowskiego, bardzo miły , dokładny lekarz. Przyjmuje w poniedziałek i wtorek popołudniu. Dużo Pan do Niego chodzi i w ciąży i tak na kontrolę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja rowniez polecam dr Grazawskiego z Ars Medica. Prowadzil obydwie moje ciaze, wszystko super, wizyty regularne, wszystkie badania, podejscie do pacjentek super.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na sam widok dr Grazawskiego nie poszlabym do niego, wyglada jak rzeznik. Kolezanka nie byla z niego zadowolona. Ja osobiscie prowadze druga ciaze u dr Pawelczyk i nie moge sie do niczego przyczepic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Moze i dla niektorych wyglada tak jak pisze pani wyzej, ale naprawde konkretny, zna sie na tym co robi. Do tego naprawde sympatyczny.polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nikt nie pytał o wygląd dobrego Doktora. Liczą się umiejętności i podejście. Ale jak sugerujesz się "pacjentka" wyglądem ginekologa to życzę powodzenia w ciąży ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak wedlug tego lekarza plamienia w ciazy to ´uroki ciazy´ i trzeba czekac to jest dobry doktor? Gdzie starania trwaly 11lat? Jak dla mnie ani umiejetnosci ani podejscia to on nie ma. Ciesze sie ze Wy Panie jestescie zadowolone :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Gmina Bojano (3 odpowiedzi)

Czy są jakieś osoby zaangażowane w działalność na rzecz utworzenia Gminy Bojano? To co robi z...

Rekordowe 400 mln zł na drogi samorządowe. Ruszył nabór wniosków (10 odpowiedzi)

Minister Infrastruktury Dariusz Klimczak poinformował, że ruszył nabór wniosków o dofinansowanie...

Ciężarówki na ul. NaDambnik (6 odpowiedzi)

Jak to jest, droga do 8t a wywrotki i nawet tzw. Wanny wjeżdżają załadowane po brzegi. Ta droga...