"holendry" w Trójmiescie

hej, czy ktos a was wie gdzie w Trójmeiście można kupic używanego "holendra"?? wiem ze tematyka tego forum troche inna, ale będę wdzięczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: "holendry" w Trójmiescie

jak najbardziej ten temat - rower jest rower.

niestety moi znajomi prowadzili podobne poszukiwania i znajdowali jeno kradzione szpeje w szemranych komisach - koniec koncow pozprowadzali sami.

ale z drugiej strony - teraz sa ladne nowe "holendry" w sklepach, a i stare polskie rowerki w ogloszeniach sie zdarzaja - czujnosc przede wszystkim ;)

Więc jednak nie będzie tak łatwo...;) Dzięki za odpowiedź.

te ladne i nowe to kupa a nie holendry, aluminoiowe ramy i szmianowski osprzet nie ma nic wspolnego z klasycznym holendrem, ktory to ma rame ze stali, wygieta kiere i przekladnie w piascie, na all. duzo tego jest, jak chcesz to ja mam taką ramke do sprzedania razem z korbą, kierą i widelcem.

Zamow w ktorym ze sklepow TYLKO NIE U BUGI na Kartuskiej . Musisz znac model producenta i to wszystko

Inne tematy z forum

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...