hotel Bartan

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej! Zbieram opinie o "Bartanie". Do tej pory nie mam żadnej! :) Na forum też nic na ten temat. A szkoda bo bardzo mi się to miejsce podoba, tylko trochę drogo... Jak myślicie - 150 zł od osoby i alkohol od nich - opłaca się? Robił ktoś tam wesele - warto?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel Bartan

Hej - ja bylam tam na wstepnych rozmowach i nasza opinia byla ... za drogo :-( ale mozna byc pewnym jakosci i bawic sie a nie pilnowac obslugi! Znam ten hotel z innych imprez i wiem, ze wszystko jest profesjonalnie przygotowane, ladnie podane, dobrze obsluzone, wyjscie do ogrodka i na taras.. itp, itd. Niestety dla nas kwota byla zaporowa, wyszlo, ze z alkoholem u nich to standardowo placi sie ok 200/210 za osobe (do tego ciasta, napoje) + transport gosci, itp... Musielismy zrezygnowac..... Powodzenia przy podejmowaniu decyzji!!!
Jeziorko :o)

200zł?!?!? Aaa!!! Dla mnie 150 to już było dużo!!!

no tak nam powiedziala szefowa, ze 150 za osobe + alkohole u nich i z ich doswiadczenia wychodzi, ze przy 60 osobach, z alkoholem bedzie wlasnie 200 (moze jeszcze w to wliczyla tort, nie pamietam). Tzn mozna przyniesc swoj alkohol, ale wtedy biora korkowe.....
powodzenia!

Ciekawe co się bardziej opłaca - alkohol od nich czy korkowe...
My mamy ofertę z hotelu, w której jest napisane, że hotel proponuje alkohol w promocyjnej cenie, ale podejrzewam, że w stosunku do cen np. z Makro i tak będzie drogo. Nie wiesz ile w Bartanie chcą za 0,5 l wódki, a ile wynosi takie korkowe?
Ps. Można za ich pośrednictwem zamówić ciasta w cukierni "Sowa". Cukiernia dobra, więc warto, ale ciekawe czy na tym też zdzierają?
Przecież gdyby nie brać alkoholu ani ciasta od nich, to wyjściowa cena nie powinna się dużo zmienić. Tylko to korkowe... Mam nadzieję, że to nie 1000zł!

o ile pamietam to 15 zl/butelka, ale nie pamietam dokladnie....