Czy któraś z WAs ma pomysł jak łądnie ustroić krzesła , na których będziemy z moim przyszłym mężusiem siedzieć??? Prześcieradło to raczej nie jest dobry pomysł:-), nic innego mi do głowy kurcze nie przychodzi. ... Pomóżcie:-)
00
Re: jak ustroić krzesła
~monika1
(21 lat temu)
prześcieradło to napewno nei jest dobry pomysł, ale dziwne że sami musicie je ustroic, chyba że nie macie w restauracji, bo jeżeli macie to oni powinni to zrobic.
00
agunia25
(21 lat temu)
własnie cała dekoracje robimy sami tzn. balony itp., stołydekorują oni....ale krzeseka to nasza działka....myślałam o tiulu , ale boje sie że jest zaa śliski i bedzie spadał...w kazdym badź razie jakis biay materiał, moze jakies kwiatki, no nie wiem......
00
~monika1
(21 lat temu)
www.nowozency.pl tu jest duzo zdjec, zobacz tez na stronach firm cateringowych, oni maja tam duzo swoich zdjęc i można coś podpatrzec
00
Czerwcowa Panna Młoda
(21 lat temu)
jakoś nie podobaja mi się przystrojone krzesła wole jak są takie jakie są, nie wygląda to troche mdło? ( biala suknia, tren,welon i biały materiał na krzesłach biały klęcznik...)
00
shella
(21 lat temu)
ja niestety tez mam ten sam problem, krzesla na naszej sali (wynajmujemy) nie sa zbyt atrakcyjne, ale nie podobaja mi sie zdrugiej strony krzesla zakryte jakby pokrowcem, takie calkiem biale :o( Jeszcze nie widzialam fajnego pomyslu...niestety...
00
~marcelina
(21 lat temu)
krzeselka fajnie wygladaja z bialym pokrowcem i na to kolorowy (albo bialy) tiul fajnie wyglada jasny kolor ale kontrastowy np bordowy wyglada bardzo elegancko i do tego delikatna dekoracja z bialych kwiatkow i troche zieleni dodaja uroku
pozdrawiam