jaki operator GSM w okolicy Rolniczej?

kończy mi się umowa z Orange który zasięg w rejonie Rolniczej ma tragiczny (nadajnik przy Tuchomskiej odwrócony jest w stronę Tuchomia a nie Pępowa)

bardzo proszę o jakieś rekomendacje - trafiliście na jakiegoś operatora GSM (poza T-Mobile bo jest to samo) który oferuje taką moc sygnału jaka pozwala na swobodne rozmowy w domu bez potrzeby podchodzenia do okien czy wyjścia na zewnątrz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki operator GSM w okolicy Rolniczej?

Ja mam Plus i chyba jest gorszy niż T-mobile (ul. Wesoła - to blisko Rolniczej)

mama ten sam problem z Tmobile przy Tuchomskiej, generalnie w domu nie idzie pogadać, trzeba podchodzić do okien albo wychodzić na ogród, ma ktoś może wzmacniacz sygnału GSM, albo jakieś namiary na firmę, która by to zainstalowała?

Proponuję zgłaszać takie problemy operatorowi. Dopiero jak będą mieli więcej reklamacji to zaczną coś działać w tym kierunku. Taką informację otrzymałem od T-mobile.

Kiedyś orientowałem się w temacie i z tego co wiem, to wzmacniacze sygnału są nielegalne ze względu na wprowadzane zakłócenia. Tylko operatorzy GSM mają prawo montowania swoich wzmacniaczy sygnałów. Oczywiście tylko zwracam uwagę na to, o czym nie każdy myśli.

Tylko PLAY śmiga bez zarzutu, t-mobile porażka telefon i internet :(

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...