karny kut...

dzisiaj na parkingu pod lidlem wlepiłeś mi naklejeczkę karniaka na szybę czarnego suva...zakładam iż masz ich za dużo
stanąłem pod skosem pomiędzy dwoma innymi parkującymi na pierwszy rzut oka mogło się wydawać że jak pierdoła,ale choć przez moment zastanowiłeś się dlaczego,bo ja tak i nawet poprawiałem manewr żeby stanąć pod większym kontem.
wyobraźnia to potrzebna w życiu rzecz nie osądzaj zanim pomyślisz na drugi raz.
specjalnie załamałem samochód aby oboje skrajnych kierowców mogło bez większych problemów wsiąść do swoich aut.zakładam że wparowałem się właśnie obok ciebie. pozostaw sobie naklejki dla tych którym naprawdę się nalezą tylko zanim zarąbiesz komuś wlepę weś dwa oddechy i zastanów się czy oby na pewno masz rację.
pozdro i mimo wsio dziękówka że nie na przednią...za to plusik
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: karny kut...

Co to jest ten "kont"?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nastepny sheriffff z bożej łaski, nieraz zaparkujesz w danej sytuacji pomiedzy autami potem ci obok odjeżdzają a ty wychodzisz i spotykasz sapacza że na linii stoisz i jeszcze pod skosem na pewno dlatego że wozisz du.psko wielkim amerykańskim autem i masz wszystkich za nic...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Skoro ktoś obok mnie nie umie parkować, to zawsze ma potem problem z wejściem do swojego auta kiedy ja zaparkuje prawidłowo między liniami i nie ma tego problemu co ma założyciel wątku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dokładnie!!! Do czegoś te linie służą. Ja tez z przyjemnością wszystkich blokuje jak nie potrafią parkować. W niektórych krajach za to dostaje się mandat. Nie ma żadnego tłumaczenia albo liniach albo wcale.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Blokujesz to sobie gierke pajacu z podstawówy, w krajach niby był i co uwidział jesteście tak żenujący że się wymiotować chce, mam nadzieję że do***ie was wirusek i do piachu koniowalcy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kont to jest to co ci wchodzi codziennie do d*py i**ots-wszystko już zrozumiałe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

~Pozdro i baj 91.221.214.*
Wiesz co czytam Twój wpis i oczom nie wierzę. Jak można być aż tak zawistnym małym skur........kiem by komuś śmierci życzyć. Z głowa coś masz? Ludzi się wkurzją owszem ale nikt tak człowiekowi nie napisał jak Ty. Współczuję rodzinie ,że maja takiego chama pod dachem!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: karny kut...

A Ty na polskim jesteś buraku? Może ma deslekcje.. może i dysleksję też będzie miało twoje dziecko, mam nadzieję że wtedy koledzy też będą go gnębić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja mam takie naklejki... dużo!
Ale jeszcze nie wlepiałem, choć mnie nieraz kusi, żeby wlepić, ale tylko cwaniaczkom którzy parkują:
a) Na linii przerywanej pod Lerłą
b) W naszej Biedrze pod paczkomatem albo przy stojaku rowerowym. Jeszcze jeśli to jest tylko żeby kasę wypłacić, to jestem w stanie przeboleć, ale jak komuś za daleko przejść się z końca parkingu, to chętnie bym wlepił.

Nie liczę akcji w stylu wczorajszych, gdzie cały parking był zawalony bo wojna idzie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...