klamkomanetki

Czy wie ktoś gdzie jest sklep który sprzedaje klamkomanetki szosowe odzielnie prawą i lewą?
Bo chodzi mi o to żeby do swojej "szosy" zakupić jedną klamkomanetke prawą ośmiorzędową, z przodu mam dwie tarcze więc po co mi ta lewa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: klamkomanetki

mozesz sobie zamowic jedna w kazdym sklepie.

Podaj mi taki sklep gdzie można tak zamówić klamkomanetki, z tego co od niektórych słyszałem to można tylko w komplecie kupić.
Nie orientuje się ktoś jakie ceny klamkomanetek i jaki wybór jest w sklepie we Wrzeszczu - "Wysepka"?

To jest link do cennika Shimano na 2005 r http://www.rower.com.pl/cenniki/shimano05.xls . Poczytaj a znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania. Zmiane przodu masz na ramie ?
Pozdrawiam

Właśnie o to chodzi że nie mam zmiany z przodu na ramie mam u góry ramy manetki i chyba musiałbym przelotki instalować.
Ale mi zależy na poczętek (oczywiście nie od razu bo na razie tylko się przymierzam) na klamkomanetce prawej ośmiorzędowej, wolałbym przy zamawianiu mieć to co potrzeba od razu czyli: klamkomanetka prawa, przelotka, linka z pancerzem i owijka oczywiście bo stara już się nie nada chyba do użycia.

Taaa tylko nie wiem za pomocą czego mam ten dokument otworzyć nie chce bawić się w informtyka i pobierac jakieś rzeczy nie masz linka do normalnej strony?
Nie wiem co z tym mam zrobić: http://www.rower.com.pl/cenniki/shimano05.xls ?

Excel, zwykły Excel

Strona główna to www.rower.com . Osobiście nie wiem czy na Twojej ramie da sie zamocować "przelotki" od których pancerzyki zostaną wyprowadzone bezpośrednio do klamkomanetek. Istnieje możliwość poprowadzenia długiego pancerzyka od przerzutki i wtedy wszystko powinno działać, ale nigdy czegoś takiego nie robiłem więc nie chce tutaj doradzać, że jest to dobre rozwiązanie.
Pozdrawiam

Już kiedyś był poruszany wątek "przelotek" i podobno jest to możliwe.

Nie mam excela mam Open Office.

dbig napisał(a):

> Nie mam excela mam Open Office.

Twój wybór. Pozostaje dzwonienie po sklepach.

dbig idziesz na wyspeke czy do jakiegos normalnego sklepu i mowisz ze chcesz zamowic jedna klamkomanetke, wszystko w temacie. albo kupujesz z sklepie on-line. manetki w szosie mozna bez problemu zamwiac odzielnie, bo jak sie wypierdolisz i rozwalisz jedna to nie musisz od razu kupowac dwoch nowych :)

No w sumie racja, są jednak ludzie którzy postanowili sobie jeżdżić normalnie.
Widziałem ciekawy zestaw klamkomanetek i to tańsze niż nie jeden model Shimano: http://www.poreba.made.pl/index.php?i=of&id=dca4-8#
Tanie nie są ale tańsze i nie wiem czy jedną z tych można oddzielnie kupić, pytałem się ale nie uzyskałem jeszcze odpowiedzi.

też mam OO wersję 1.1.1 i otwiera bez problemu, po prostu zapisz ten plik na dysku i otwórz przez arkusz kalkulacyjny w OO.

Już to - http://www.rower.com.pl/cenniki/shimano05.xls otworzyłem, trzeba przyznać że spory wybór, tylko gdzie jest sklep który w cokolwiek z tego katalogu cię wyposaży?
Chodziłem po sklepach i się pytałem o kasete siedmiorzędową do szosy i mi gadali że nie ma a jednak jest SORA.