klub Muay Thai

Witam. Chcę trenować Muay Thai (kontynuacja treningów). Nie interesują mnie zawody ani osiągnięcia, chcę ćwiczyć dla przyjemności i ogólnej kondycji. Szukam małego klubu gdzie można poćwiczyć w niewielkim gronie w miłej atmosferze. Ewentualnie może być kickboxing. Teren Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: klub Muay Thai

Zapraszam do Osowy w poniedziałki i czwartki o godz 18:30. Rodzinna atmosfera.Indywidualne podejście i niewielkie koszta za treningi.

Niewielkie tzn ile?

70zł za 2x w tyg. czyli 8-9 treningów w miesiącu.

GKSK Corpus albo Duet - dwa najlepsze w Gdańsku

Te dwa akurat mnie nie interesują :P

W jakiej mieszkasz dzielnicy jeśli można zapytać?Chodzi o lokalizację, łatwość dojazdu do klubu.Dlaczego nie interesują Cie te dwa kluby? :D P.S osiągnięcia sportowe, puchary itd to nie wszystko;) Polecam wybrać się na zajęcia do niektórych kubów a później zapraszam do Osowej:)

Jestem z Wrzeszcza. W tych klubach główną uwagę skupia się na zawodnikach i ich karierze. Wolę być wśród ludzi, którzy trenują dla przyjemności.

Ok w tym wypadku zapraszam do Osowy:) Dojazd autobusem 210 z wrzeszcza lub z oliwy 171 169:) Oczywiście jeśli ktoś jest zmechanizowany to z pewnością nie będzie miał problemu z dojazdem:) Zapraszam od poniedziałku.

zawsze możesz trenować na power pit u Izu i Patryka - tam jest sekcja dla osób, które chcą się trochę poruszać i poznać podstawy

Hej, witam. Czy Ptanie do "Swet Boys", gdzie dokladnie na Ososwej treningi sie odbyaja? Trzeba miec wlasne rekawice i napyszcznik? I na koniec pytanie odnosnie czasu, w czwartek 18:30 to w moim przypadku za wczesniej, czy mozna dolaczyc lekko spoznionym? Czy ternuje kazdy swoje czesci czy jest to zorganizowana grupa? Z gory dziekuje za odpowiedz

czy mogę się dowiedzieć gdzie dokładnie na Osowie odbywają się treningi (chodzi mi o dokładny adres)

Treningi w Osowej.

Treningi w Osowej odbywają się na ul. Siedleckiego 14, jest tam grupa zaawansowana jak i poczatkujaca, trzeba miec swoje rekawice itp. Trener ma indywidualne podejscie dla kazdej tam trenujacej Osoby. Zapraszam fajna zgrana grupa, I zapraszam do nas na facebooka Badboys Osowa wpisać w wyszukiwarkę tam dowiecie sie wiecej od Administratora.

Re: Treningi w Osowej.

Na treningi wypadało by miec rękawice, ale nie jest to obowiązkiem od pierwszych zajęc.Wiekszośc osób przychodzi na pierwsze treningi bez rękawic a cały sprzęt to t-shirt i krótkie spodenki:) Posiadanie rękawic to przede wszystkim wygoda, komfort w wykonywaniu techniki i bezpieczeństwo:)

Przez okres ferii treningi dla Pań w Bad Boys są darmowe.Zapraszam!!!!

Ile dziewczyn u Was trenuje?

Będziesz pierwsza, ale nie ostatnia:)

Kurczę...Ciężko z dojazdem. Na bilety bym dużo wydała bo jeszcze przesiadka. A tak mnie już ciśnie na treningi po przerwie :D

Szkoda że Ci nie pasuje dojazd autobusem 210:) ..może jakaś koleżanka jest chetna na treningi i skomunikowana, albo kolega:P

a macie opłatę za pojedyncze wejscie? Bo raz na jakis czas bym wpadała :P

Wejściówka kosztuje 15zł, ale w skali miesięcznego kosztu czyli 70zł to sporo jak za jeden wjazd:) No, ale jak nie dasz rady częściej to zapraszam raz w tyg;)

polecam http://www.fightshop.pl/, rewelacyjny sprzęt do sztuk walk, sama zaczęłam się uczyć kickboxingu , mam od nich rękawice i piszczelówki

Inne tematy z forum

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Dobre odżywki? Jakiej firmy? (49 odpowiedzi)

Witam. Chciałam kupić na prezent mężowi ale kompletnie się na tym nie znam. Mówił coś o...

Sport (4 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...