komenterze

komenterze
te komentarze pod ogloszeniami sa bez sensu bo sa ludzie cotu rezerwuja a juz nieaktualne bo osoba ktora zadzwoni bedzie szybsza a sa tez ludzie ktorzy glupi krytykuja-wiecej kultury!!!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeciez wiadomo ze jak komus zalezy na okazji to trzeba dzwonic-to nic nowego i niezwyklego ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komentarze są OK

Jak widzę jakąś nawiedzoną zbieraczkę śmieci, która chce oddać pudełka po butach rozmiar 36, albo właściciela kota, który stał się zbędny, bo się ze....ł w przedpokoju, to chce mi się krzyczeć. I po to właśnie są te komentarze.

A propos! Za przedmioty z działu oddam raczej się nie powinno oczekiwać kawy rozpuszczalnej bądź pampersów z "biedronki".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

oddam

No właśnie oddam, a nie zamienię lub w zamian mile widziana.... Chyba coś się niektórym pomyliło z działami...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

fakt

fakt,to oddam,a nie zamienię,a odbierający sam powinien wiedzieć,że wypada podziękować i dać coś np.dla dziecka,jeśli odbiera dziecięce rzeczy. Ja zawsze daję coś w ramach podziękowania nawet,jak darczyńca nic na ten temat nie pisze,bo i nie musi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zenada

ludzie zamiast się cieszyć ze ktoś wogóle oddaje coś za darmo to wy macie jeszcze pretensje nie wiadomo do kogo i o co opamiętajcie się trochę bo to żenujące... dostajecie coś za darmo to bierzcie to i mordy w kubeł.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest pikuś

...ale nie rozumiem tych serii ogłoszeń,
np. z lekami, ze 2 strony ogłoszen w których babka wystawia wybrakowane leki
w zamian za tiktaki. Witamina b1 - w aukcji zamieszcza zdjęcie listka w którym jest 7 tab na 30.
Kto o zdrowych zmysłach bierze takie śmieci ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

o to to

mnie poraziła połowa butelki antybiotyku...............:]

Podziekowania

Mysle ze Ci ktorzy biora wiedza ze powinni podziekowac...ale!!!Ostatnio oddalam pralke na tutejszym portalu i niestety nawet dziekuje nie otrzymalam:(wczesniej oddalam bardzo wartosciowa rzecz(nie chce mowic jaka...)przyjechal pan bardzo potrzebujacy,pieknym autem,zapytalam czy ma dzieci bo widzialam fotelik samochodowy powiedzial ze ma,odpalil papieroska...po czym wsiadl w swoje autko i odjechal...dziekuje nie uslyszalam,a coz mowic np.o czekoladzie dla mojego dziecka...nie wszyscy jednak sa tacy sami,moze ja zle trafilam,zdenerwowalo mnie to nie powiem,ale mimo wszystko nie przestaje wierzyc w ludzi...lecz oddawania na dzien dzisiejszy mam dosyc niestety...POZDRAWIAM WSZYSTKICH BIORACYCH I DAJACYCH

Inne tematy z forum

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...