koncerty

witam.zastanawiam sie nad sprawa koncertow.....tzn...wiadomo ze w gdansku jest sporo dobrych klubow muzycznych,lecz wydaje mi sie ze brak takiego z regularnymi koncertami LIVE.jak myslicie czy lokal z regularnymi koncertami raz w tygodniu mialby szanse zeby zaistniec na rynku?co do wykonawcow to rozni..od hip-hopu po pop...wiadomo.dziekuje za opinie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: koncerty

To Twój pomysł na biznes? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja uważam że jest mało klubów gdzie gra się muzykę na żywo i gdzie mogą pokazać się młode zespoły z trójmiasta swoje talenty muzyczne. Są kluby gdzie można posłuchać muzykę na żywo ale to rzadko na zachodzie jest to tradycja w szczególności w stanach tam ludzie lubią bawić się przy żywej muzyce lub przyjść i posłuchać dobrą na żywo muzykę :) Uważam że powinien być fajny dobry klub tylko z muzyką na żywo ja z chęcią bym posłuchał dobrych kapel grającą muzyką ostrą rock metal na żywo w takim klubie. Powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

halewicz - tak
armaros-dzieki za opinie,pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jak otworzyć sklep internetowy (84 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Pomysły na prezenty (51 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

Magazyn firmowy (13 odpowiedzi)

Dzień dobry, mam problem z Subiektem GT. Jak dodawać na stan produkty które sam produkuję? Do...