krawiec szuka ekspedientki

Czy moze ktos aplikowal, albo pracowal u krawca bodajze Andre (ogłoszenie juz nieaktualne choc wczoraj bylo wystawiane)? wysyłałam aplikacje i zamiast telefonu, ktorego zazwyczaj oczekuję dostałam odpowiedz zwrotna na maila czy mam jakies pytania odnosnie stanowiska i kiedy moge przyjsc na spotkanie... ddziwnie to wszystko wyglada, co o tym sadzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: krawiec szuka ekspedientki

ale co dziwne? nie dzwonią - źle, dzwonią też nie dobrze, odpisują - podejrzane - szukasz pracy czy spiskowców? tak? czy nie? Odpisz im i już. Proste. Kurcze czy to takie dziwne? Wysłałaś maila więc odpisali - chyba logiczne ??? Z resztą tak jest taniej. No chyba że wolisz wydawać kasę na telefony - tylko po co? Możesz odpisując poprosić o numer telefonu, bo nie lubisz pisać. Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: krawiec szuka ekspedientki

tak, ja dostałam to samo, do tego na spotkanie chciano umówić się pod batorym. zero informacji na temat co to za zakład, imienia, nazwiska jakiegoś numeru telefonu nic... brak słów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...