kuie suknie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny czy moze dac znac gdzie mozna nabyc białą suknie na 172 38 rozmiar? A moz ktos taka posiada i chce nie drogo sprzedac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kuie suknie

No problem, tanio mozna kupic suknie juz od 350zl nowa na kazdy rozmiar w Gdansku , sama tam kupowalam, kontakt 3066272. Zadzwon warto

a gdzie ten salon jest??

piaskowa 8 , Gdansk - Orunia,, niestety nei znam kodu :) pozdrawiam

dzieki

Witam Cię serdecznie!!!
Czy czasem nie podajesz namiarów na Sofię Larso???
Sama się teraz zastanawiam nad suknią, chciałabym szyć, nie wiem jednak za bardzo gdzie. O Sofii słyszałam,ze owszem jest tania, ale........OSZUKUJE!!! Podobno bierze zaliczki a potem znika i jest problem z suknią.....Czy coś Ci wiadomo na ten temat???
Będę wdzięczna za info:)))
Pozdrawiam

Witam,ja mam taka suknie,również mam 172 cm wzrostu i rozmiar 38.Brałam ślub w tym roku,suknia jest nowa,szyta w salonie Farage w Gdyni.Jest dwuczęściowa,gorset,spódnica plus tren odpinany.Gostet jest obszyty biła koronką,pokryty kamieniami swarowskiego(kamień pzypomina cyrkonie),spódnica składa sie z tafty na którą jest nałożona warstwa organtyny .Organtyna jest po lewej stronie podczepiana różą i tworzy się wycięcie ,które jest również obszyte koronka wysadzną tymi kamieniami.mieszkam na zaspie jeślibyłabyś zainteresowana można ją przyjechać obejrzeć.Suknia kosztowala 2000 teraz sprzedam ją za 1000 zl Jeśli bedziesz zainteresowana moge przesłac Ci więcej zdjec.czekam na odpowiedz na powyższy email.

Panie z Oruni czyli Alicjo ,jezeli nie stac cie na inna forme reklamy , to chociaz pisz uczciwie kim jestes i co reprezentujesz i nie mydl ludziom oczu. Pozdrawiam.

Hm nie jestem ani z Oruni ani z Gestu ale to mało istotne,:) i ja swój e-mail podałam a Ty co? :) można śmiało pisać wysle fotki z wesela

O ile mi wiadomo ludzie tu piszą żeby się dowiedzieć o suknie , a Ty niby po co? nudzisz sie?:)

Ta nieszczesna firma z Oruni przewija sie na tym forum pod roznymi nickami juz dlugo, widac nie maja koncepcji na reklame , a juz w szczegolnosci na szycie sukienek , ktore z ciekawosci pojechalam obejzec i srogo sie rozczarowalam tym co proponuja.Pozdrowionka.

Dokladnie - chyba logiczne ,co mozna zaproponowac za 350zl. nawet by mi sie nie chcialo tego ogladac .A moze to jacys naciagacze , cos mi tu smierdzi!

Skargi i zażalenia kierować proszę tu - mona@infinity.net.pl

Zrób im konkurencję i wyjdziesz na swoje za 350 zł.
Powalona .

Mika napisał(a):

www.gest.com.pl
Ślepa jesteś ?. czy ???.

Mika napisał(a):

Targi Mody Ślubnej w Hotelu - Holidey In w Gdańsku 28-29 02 2004 r.
Zapraszam. Mika.

mam suknię ale nie biała w dobrym stanie wyprana - gorset i spódnica wymiary takie jak potrzebujesz!!!!!za 800 oddamw sklepie kupiona za 2300!!!! kupiona w styczniu 2003 Polecam nr domowy 6292651