kurs tanca

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
jakis czas temu pojawil sie watek dot. kursow tanca przed slubem. Nie moge teraz jakos tego tematu odnalezc, a poszukuje jakiejs dobrej szkoly tanca towarzyskiego. pamietam, ze polecalyscie kurs tanca gdzies na Morskiej w Gdyni, przypomnijcie plis nazwe szkoly! Ja znalazlam poki co szkole "Salsa" na Zygmunta Augusta.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: kurs tanca

Tej szkoły nie znam, ale pamiętacie te pary tańczące na targach. To z klubu " pod kwadratem" chodziłam tam dwa lata, przestałam właśnie, bo się z czasem nie wyrabiam. Sympatyczni instruktorzy i fajnie uczą. Można brać lekcje indywidualne.

Hej!! Ja polecam "The Salsa Kings" sama rozpoczełam tam niedawno kurs tańca towarzyskiego i jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna i bardzo miła obsługa no i świetnie prowadzony kurs. Dużo śmiechu i spora dawka wysiłku fizycznego - dobre na kondycje :))))))))))

Szkoła tańca, która prowadzi zajęcia w technikum Mechanicznym w Gdyni. Polecam

o! wlasnie tego szukalam! Salsa tez jest ok, tylko ze oni juz dzisiaj skonczyli zapisy, a Tango zapisuje 1 marca. dzieki!

podciagm watek bo tez jestem zainteresowana kursem:), a czy ktos cos slyszal o szkole tanca Wigor? czy warto tam isc :)