labradorka biszkoptowa,2 lata

labradorka biszkoptowa,2 lata
oddam labradorkę dwuletnią,wychowana przy dziecku,spokojna i ułożona.Okazało się,że dziecko ma alergię,więc musimy oddać niestety pieska :( mile widziana jakaś faja zabawka dla synka-na pocieszenie,ponieważ dla niego to trauma. tylko kontakt telefoniczny

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co jeszcze ?

i co poszła ta prostownica za lalke barbi i domek dla lalek?
A za psa też chcesz zabawkę.. Niesamowite. A co chcesz za Synka??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

!!!

po dwóch latach tak nagle alergia tak? żałosne...a leków brak? nie znasz sie do lekarza zapraszam!a jak by miało alergie na kurz to co oddasz dziecko??zabawka za pieska??idioci! trauma?? oddajcie dziecko za zabawke zobaczysz co ona czuje!!! lub niech ciebie wymienia za zabawke!!!tak bedzie sprawiedliwiej!!!podłość ludzka nie zna granic!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

XXXX

NAJLEPIEJ OCENIAĆ INNYCH LEPIEJ ŻEBY PIESEK TRAFIŁ DO AZYLU?
A CO DO ALERGII JA MIAŁAM TEN SAM PROBLEM CÓRECZKA COCHWILE CHOROWAŁA NA NIEŻYT GÓRNYCH DRÓG ODDECHOWYCH I CHODZIŁAM OD PEDIATRY DO PEDIATRY I DOPIERO PO WIZYCIE U PULMONOLOGA ZOSTAŁA ZDIAGNOZOWANA ALERGIA CÓRKA MIAŁA WTEDY NIECAŁE 2 LATA.NA SZCĘSCIE NASZEGO PUPILA ODDAŁAM DO SWOJEJ SIOSTRY ALE NIE KAZDY MA TAKĄ MOŻLIWOŚC, WIEC PROSZĘ NIE OCENIAJCIE INNYCH NIE ZAWSZE KAŻDY KTO ODDAJE SWOJEGO ZWIERZACZKA TO ODRAZU "ZWYRODNIALEC"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a nawet jak zwyrodnialec to lepiej jak oddaje w ten choćby sposób, niż jak porzuca na ulicy na mrozie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ODDAJ synka

pies kochany, nie ma alergii.spokojny, ułożony. i nie ma traumy...
Już to ogłoszenie przerabialiśmy !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to ogłoszenie wcześniej też było
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziewczyna sie po prostu nudzi za nauke sie wez!!!!!!

wystawiająca

zastanawia mnie skąd w was wszystkich tyle jadu.
ogłoszenie wtedy cofnęłam,bo chciałam spróbować z lekarzem czy da się,żeby pies została ale się nie udało.to jest moja osobista sprawa co robię ale już mówiłam wcześniej,że lepiej psu dom znaleźć niż go na śmietnik wyrzucić albo oddać do azylu.a wam,bando gburów i debili proponuję zająć się czymś pożytecznym a nie przez komentarze zbawiać świat.porażka,dlatego ten kraj wygląda,jak wygląda.banda oszołomów!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

sama kiedyś Pani pisała że dziekco wcale nie ma alergii tylko pies jest nieposłuszny, a teraz obraża Pani innych internautów i piszę że próbowała z lekarzami, proszę się troszkę zastanowić nas tym co Pani pisze,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

co chce zrobic to jest jej sprawa grunt ze psa niechce wyzucic albo do azylu oddac!!!

idiotka ,alergie sie leczy.dwu letniemu psu taka krzywdę robić..co za debilizm no!

DO PANI OD PIESKA

ALERGIA TO NIE POWOD DO ODDANIA PIESKA JA MAM 6LETNIA AMSTAWKE I TEZ MAM ALERGIE JAK WIDAC ZYJE BIORE LEKARSTWA I JEST OK W ZYCIU BYM NIE ODDALA SWOJEJ SUNI Z POWODU TAK BLACHEJ SPRAWY.TYM BARDZIE ZE PANI PIESEK MA 2 LATA I JAKOS DO TEGO CZASU NIC DZIECKU SIE NIESTALO TO DLACZEGO MA BYC INACZEJ???

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...