makijaz i paznokcie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Polecam makijaz i zrobienie paznokci w salonie na Suchaninie w Klubie Gama. Super profesjonalny makijarz z próbą kosztował mnie rok temu chyba 10 zł. Kosmetyki były Lorea'l wiec dobre. Dostalam te kosmetyki na cala ceremonie slubna i wesele - potem je oddalam. Paznokcie robi ta sama pani - mialam poobgryzane pazurki i skórki, a ta pani zrobila to tak, ze KOMPLETNIE nie bylo nic widac. POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaz i paznokcie

aga, ten makijaż kosztował chyba 100 zł, co? bo 10 to niemożliwe

dokładnie 10 zł. Dziesięć złotych. Bez zadnych znajmosći - serio. Teraz juz pewnie jest srozej, bo jednak minął ponad rok.... ale i tak pewnie taniej. Tak jest na małych dzialnicach - zupełnie inaczej, niż w firmowych salonach. To samo było z fryzurą.

a możesz podać bliższe namiary na pania, która cię malowała? czy ona przyjeżdża również do domu klientki?

10zł ?? Powaznie??

wiesz co, nie znam jej namiarow dokladnie, ale ona pracuje w budynku, gdzie jest Klub GAMA kolo Biedronki na Suchaninie. Trzeba wejsc na 1 pietro. tam jest salon fryzur obok, a ona pracuje z babka, ktora ma solarium. Musisz chyba najlepiej tam podejsc.

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?