makijaż - totalna masakra!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
W sobotę miałam przyjemność zostać upacykowana przez wizażystkę, którą poleciła mi koleżanka, dodam - przyjemność wątpliwą! :( Mowiłam jej, że na codzień prawie wcale sie nie maluję i chcę na ślubie wyglądać naturalnie i dobrze się czuć. Niestety efektem jej pracy była po prostu "maska"! Czy dobry makijaż to zawsze musi być fluid, 5 różnych korektorów, puder i 3 odcienie różu??? Wizażystka chciała mnie jeszcze uczesać, ale powiedziałam dość!
Możecie mnie poratować i podać telefon do wizażystek, które wiedzą co znaczy słowo "naturalny"?

Mój mail to: frezja4@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: makijaż - totalna masakra!

po przejsciu na probnym z "prosesjonalistka" za prawie 100zl, efekt koncowy taki jak u Ciebie zdecydowalam sie na tansza imprezke u pani
rewelacja!!!

mam nadzieje, ze odczytasz zanim nadgorliwe osoby wymaza przydatne rzeczy ;-)

Re:

emboska

bardzo cie prosze o nie uprawianie reklamy na forum

Re:

mam nadzieje ze moj post juz nie zostanie skasowany, wiec chcialem po raz kolejny napisac emboskiej ze wedlug mnie jestes juz nudna a nawet natretna tym zachwalaniem "wizazystki" szkodzac jej tym, jezeli chcesz to porozsylaj wszystkim dziewczynom namiary na e-maila a nie zasmiecasz tu forum... nie odzywaj sie jesli jest to nie potrzebne. jesli cos ci nie pasuje to przyopmnij sobie co pisalas nawet przed chwila... kazdy ma prawo do swojej wlasnej opini. pozdrowki

cichy obserwator
tak trzymac

skoro kazdy ma prawo do wlasnej opinii, wiec ja mam prawo do polecania kogo chce!!
ja wlasnie dzieki temu forum, ktore pol roku temu bylo bardziej przychylne znalazlam namiary na wizazystke, bylam zadowolona i dlatego bede ja polecac...mozemy sie tak bawic caly czas...ja bede wpisywac, wy usuwac... ;))
pani Kasia K. : 344 11 78
lub 508 630 378

p.s. nie piszcie moderatorzy tylko, ze mam sie zalogowac, zarejestrowac itp. nie zrobie tego....nie mam zamiaru chwalic sie swoim mailem i dostawac pozniej jakies spamy

Justa,

a masz może fatki swojego makijazu??/ Może podeslesz mi na maila, cio???

meg

justa ty i emboska to ta sama osoba gdyz odpowiadasz za emboska wiec po co rozchwalasz ja w nieboglosy z pod obydwoch nickow to ze znalazlas wlasnie ta cudowna p kasie na tym forum juz piszesz conajmniej poraz 7 i tak jak juz pisalem porozsylaj wszystkim dziewczynom namiary na ta boginie na e-maila poza tym spamy sa od firm a nie od osob prywatnych tak jak z forum wiec o czym ty tu piszesz... to nie jest zaden argument do nie zarejestrowania sie.
wedlug mnie rozszerza sie tu wielka sciema. pozdrowki

To było do mnie???

nie meg, to bylo do justy i emboskiej w jednej osobie:)

nie wiem, kim jest emboska ;-)
meg1 - napisalam do Ciebie pare slow na gg ;-)

juz odpisałam

buzi,
meg