małe pytanie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wiem, że to nie te forum ale remontujemy mieszkanie i szukamy sprawdzonej, solidnej ekipy remontowej. Może możecie nam kogoś polecić.

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: małe pytanie

mogę polecic naprawdę solidnego fachowcfa ale trzeba się z nim umowic dużo wcześniej, bo ma pozajmowane terminy, tel podam jutro.

Ja mogę polecić firmę InPoss Dobrzy fachowcy a co jest bardzo wazne bardzo uczciwy szef.
Stawiali dom mojej koleżance, Zanim zaczeli musieli ponaprawiać fuszerki po 2 poprzednich ekipach.
Ona trafial do nich całkiem przypadkiem, bo dali najniżą cenę na wycenie swoich robót, teraz już wszyscy nasi znajomi korzystają z ich uslug i jeszcze nie bylo niezadowolonych.
Namiary na priw

Dziękuje bardzo za informację. Jak bym mogła prosić o przesłanie tych namiarów na maila.
Z góry dziękuję.

pzresłałam

dziękuje bardzo. Może ktoś jeszcze zna jakąś ekipę.

jak bys się czAsem dogadała to daj znak na forum

fuksik,

czy jeszcze aktualne?
Bo ja mam świetnych fachowców.remontowali moje nowo kupione mieszkanie oraz już parę razy robili remonty u mojej teściowej a ona jest bardzo wymagającą kobietą więc w stu procentach mogę polecić tą ekipę!
Mają firmę rodzinną pracują w 4-5 osób jak trzeba.Pracują szybko.dokładnie i nie zostawiają po sobie bałaganu.
Przesle Ci na maila kontakt do nich.
Pozdrawiam!