nnt. Gdzie kupić klasyczny damski garnitur w dużym rozmiarze?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Jak w temacie :) w cenie do 300zł.

po dzisiejszych poszukiwaniach znalazłam 1 garnitur ;) na Przymorzu - w starej hurtowni na Rzeczypospolitej :)

przy okazji mogę polecić fajny, nowy sklep z angielskimi ciuszkami - mają też duże rozmiary :) sklep mieści się przy dworcu PKP w Oliwie - po stronie pętli autobusowej :) (Krzywoustego 49-biały piętrowy budynek, na górze jest jakiś komis dziecięcy, w tym samym budynku jest też apteka)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nnt. Gdzie kupić klasyczny damski garnitur w dużym rozmiarze?

moje większe koleżanki to się na Matarni ubierają ale nie pamiętam jak się ten sklep nazywa, jest koło h&m, może akurat jakiś garniturek się znajdzie

KappAhl? kiedyś coś słyszałam, że mają większe rozmiary, ale nigdy tam nie byłam :P

dzięki Ajeczka :)

oo tak to chyba to, nie wiem czy w klifie też tego nie ma... bo tam moja kumpela kupiła sobie kiedyś świetny komplecik z lnu

właśnie sprawdziłam i faktycznie w Klifie też mają sklep :) a nie wiesz jak z cenami?

agusia a co to ma byc za garnitur i jaki rozm i kolor
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

a moze w monie,tam maja urozmaicona rozmiarowke nie tylko rzedu xs i s :) i na ciekawe promocje mozna trafic.

co do cen to nie jestem pewna, ale jak moją mamę raz tam zaprowadziłam, to się obkupiła i wydaje mi się, że np sweterek to ok 100-150 zł kosztował. Do tego z tego co mi się wydaje, jak się zarejestrujesz jako stały klient, to dostajesz kartę i obniżkę chyba na jedna z wybranych przez ciebie rzeczy. Wiem, że my wzięłyśmy 3 karty (bo byłyśmy 3) i płaciłyśmy za każdą rzecz osobno i wtedy miałyśmy 3 rabaty.

dorotii - potrzebuję klasyczny garnitur, czarny lub grafitowy... rozmiar... hmmmm w zależności od firmy/kraju pochodzenia... niemieckie 48, duńskie 50/52, angielskie 22 ;P wczoraj mierzyłam polskie 54 :P

slonko* - szczerze powiem, że nie wpadłam na to, żeby sprawdzić w Monie ;)

ajeczka - kartę robisz na poczekaniu? u mnie w sklepie kartę wydajemy przy zakupach powyżej 500zł ;) a tam?

Na matarni jest sklep Charles Vogel, ma fioletowe logo- obok smyka. Polecam. No i C&A też na matarni :)

pytalam bo mam jeden nowy na sprzedaz ale jest ecru rozm. 40 wiec odpada

AgusiaGda: kartę robią od ręki nie zależnie od sumy zakupów.

Inne tematy z forum

Atrium Oliva (23 odpowiedzi)

Położenie inwestycji w zabytkowej części Oliwy, u zbiegu ulic Bażyńskiego i Grottgera zapewni...

wymiana kotła gazowego (3 odpowiedzi)

dzień dobry, czeka mnie wymiana dwufunkcyjnego kotła gazowego w mieszkaniu niespełna 80m, obecnie...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...