ogrodniczak

co sądzicie o nowym ogrodniczaku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ogrodniczak

Jest bardzo spoko

robiłam tam małe zakupy. są w porządku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Całkiem przyjemnie, dobra obsługa...ceny przyzwoite
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet można zamówienie zrobić. I ceny niższe niż w Koleczkowie.

Nieprawda bo bylam sa drozsze.

Czyli zaczyna się walka o klienta. Sorry ale bratki były tańsze o 30 gr na sztuce. Kupowałam kilkadziesiąt i to była różnica :)

PEwnie bratki to tak ...ale inne rosliny wiadomo ale i tak w Koleczkowie wiekszy wybor zalezy po co kto jedzie :-) na miejscu duzo potrzebnych innych gadzetow, co do okolicznych ogrodniczakow to jeszcze Chwaszczyno ale tam tez jest czasami drogo :-)

Jeśli chodzi Ci o "szkółkę" w Chwaszczynie to tam jest BARDZO drogo. Przynajmniej w tamtym roku.

u nich w Chwaszczynie zawsze było drogo. Ale wszystkie kwiaty mi się od nich przyjęły. Z Koleczkowa nie - dużo mi padło a jak im mówiłam to jak woda po kaczce. Poza tym nie daja upustów nawet jak się duzo kupuje. A ci nasi w Bojanie muszą się dopiero rozkręcić. Tak myslę. Ja im dam szansę.
A bratki to tak na przywitanie wiosny. teraz trzeba coś na lato :)

ja jestem zadowolona z iglaka ,tyle lat zawsze piękne kwiatki :)

Ja zajrzałem do ogrodniczaka w Bojanie z ciekawości. Młode iglaki mają na pewno taniej niż u pobliskiej konkurencji, także jak ktoś potrzebuje obsadzić żywopłot to polecam się przekonać. Natomiast rośliny sezonowe, np. Pelargonia- droższe o 1zł. Dość mały wybór, a szkoda bo bogatym asortymentem można przyciągnąć klientów konkurencji. Mimo wszystko warto się tam wybrać, choćby dla wsparcia lokalnej firmy.
Z innych pobliskich ogrodniczaków polecam Baobab w Osowej. Odradzam wizytę w chwaszczyńskim ogrodniczym, bo ceny mają tam niepoważne- ja wyszedłem stamtąd z ironicznym uśmiechem.
Dotąd wszystkie rośliny kupione w sklepach ogrodniczych mi się przyjęły. Jeśli roślina umiera po zasadzeniu jej, a wcześniej było ok, to znaczy że ogrodnik coś zrobił źle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

baobab największa kicha z możliwych stare drzewka nic nowego a od właściciela wali gorzałą. kobieta która sprzedaje bardzo ok

Inne tematy z forum

Rekordowe 400 mln zł na drogi samorządowe. Ruszył nabór wniosków (3 odpowiedzi)

Minister Infrastruktury Dariusz Klimczak poinformował, że ruszył nabór wniosków o dofinansowanie...

Sołtys Bojana odwołanie (55 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...