okraglak

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
moze ktoras z was idzie na nauki 11.06.2007 do okragaka na przymorzu?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: okraglak

napawde nikt?????

ja juz bylam....jakies 5 m-cy temu:P teraz to juz czekam z niecierpliwoscia na slub:)

a jak tam jest dlugo sie tam siedzi?Jak to jest z tym zaliczeniem na koncu ksiadz t pdopisuje?

nie ma żadnego zaliczenia:))) po prostu siedzisz 45-60 min (w zalezności który Ksiądz prowadzi) i tyle...my mielismy zaplanowane 4 spotkania a odbyły się tylko 3 :) + oczywiście obowiązkowo 2 h poradnictwa i powiem Ci że lepiej od razu pójdź do Poradnictwa i zapisz się w kolejkę bo spotkania odbywają się indywidualnie i czasem długo trzeba czekać na swoją kolej:P

ja mam slub na zabiance i ksiadz powiedzial ze dostaniemy jakies katki zby ksiadz na tych naukach nam podpisal

Dokładnie, kartki albo z biura parafialnego albo ksiądz po pierwszym spotkaniu wręczy i po naukach podpisze obecność. A poradnictwo to porażka. W poniedziałek byłam i myślałam, że uda się jakoś sensownie zapisać, żeby to jeszcze na spokojnie odbyć, ale Pani nas zapisała na 3 i 10 września dopiero...

tak, sa tylko kartki które Ksiądz podpisuje.
a co do Poradnictwa to Panie sobie zostawiają terminy dla osób "spóźnialskich" więc jakbyś powiedziała że np. wyjeżdzasz i że Ci sie spieszy to napewno zapisała by Cie na wcześniej:P

Inne tematy z forum

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...