ortopeda dziecięcy

Poszukuję bardzo dobrego specjalisty. Moją córkę bolą kolana. Czasami w nocy się nawet budzi i płacze. Córka ma 3 lata. Byłyśmy na NFZ na Wałowej u ortopedy ale....... nic nie dała ta wizyta. Pan dr w drzwiach zobaczył jak córka chodzi i resztę pisała pani pielęgniarka (chyba). Muszę znaleźć kogoś kompetentnego kto dokladnie zbada dziecko a najlepiej z usg w gabinecie w razie czego. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonego ortopedę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ortopeda dziecięcy

Mogę polecić gabinet prywatny ortopedy mieszczący się na rogu Miszewskiego i Grunwaldzkiej, wchodzi się od podwórka koło baru z zapiekankami i innymi. Stary dobry specjalista, robiłem u niego USG bioderek moich córek ( jak były małe) i sobie kolan ( okazało się że mam pęknięte łękotki). Proszę też zbadać córkę na okoliczność wady postawy. Jeśli stwierdzą jakąś wadę postawy to na ,,wyprostowanie" kręgosłupa nie ma nic lepszego i skuteczniejszego od urządzenia Ceragem. Córka jeszcze trochę za mała żeby z niego korzystać, ale już radzę zapoznać się z możliwościami urządzenia jeśli nie chce pani kilkunastu następnych lat poświęcić na bieganie po różnych ,,specjalistach od siedmiu boleści" z Narodowej Fikcji Zdrowia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Grzegorz ten ortopeda o którym piszesz to pewnie dr Sieliwończyk, prawdziwa legenda wśród ortopedów. Też polecam. Ale ciężko się do niego dostać i pierwszeństwo mają niemowlęta.

Dziękuję bardzo za informację. Zaraz sobie poszukam Pana dr numer :)

w centrum medycznym na Jana Pawła mają poradnię ortopedyczną dla najmłodszych. Od stycznia mają kontrakty z nfz wiec wszystko odbywa sie w ramach ubezpieczenia. Może zanim pójdziesz prywatnie spróbuj. Sama byłam tam z dzieckiem na usg bioderek i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.

Dzwoniłam do dr. Sieliwończyka i nie przyjmują takich dużych dzieci :( ale dostałam numer do innego specjalisty dr Mazurek.
Katarzyna a masz może numer do tego centrum na Jana Pawła?

Tu jest adres strony cm w gdańsku http://www.falckmedycyna.pl/chapter_6084.asp
i numer: Umawianie wizyt: 58 512 39 10. Powodzenia!

Na Polankach przyjmuje Dr Prajs - złota kobieta, ale czeka się do niej więcej niż 6 miesięcy :/; prywatnie nie przyjmuje

dziękuję za namiary i porady :)

Ja z moim malym bylam u trzech ortopedow ale niejlepszy wydal mi sie dr Mazurek.przedewszystkim nie strzaszy,mowi konktretnie i rzeczowo.

Katarzyna w tej poradni również nam odmówili. tam przyjmują z bioderkami i z wadami postawy. Także do dr Mazurka będziemy szli.

Kurcze, bardzo mi przykro :( Myślałam, że takimi sprawami też się zajmują. Życzę powodzenia w poszukiwaniach! Oby były owocne!

czy mogłabym prosic o numer do dr Mazurka? gdzie On przyjmuje?

Polecam dr. Drewka. Przyjmuje w szpitalu ( były kolejowy), ale strasznie ciężko się dostać na 1 wizytę oraz w prywatnym gabinecie w Sopocie, ul. Haffnera 6 tel. 58 5555215. Bardzo rzeczowy, otwarty, moim zdaniem dokładny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

zwykły naciągacz , najważniejsza jest kasa , nawet jak wie ,że coś jest niepotrzebne ( rehabilitacja ) to tak wytłumaczy , że staje sie potrzebne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sama ze soba bylam u Drewka i dopiero on mi pomogl.
Ja tez go polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (4 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...