Bronka=Bronisława, czyli Pani a nie Pan. A skoro ktoś poszedł do kafejki to ja tym bardziej nie widzę problemu, aby założyć sobie pocztę. Ja kiedyś korzystałam z internetu w domu kultury, nie miałam swobodnego dostępu do łącza, jednak nie przysporzyło mi to problemu, aby sobie założyć pocztę. Nie napisałam tego komentarza przez złośliwość, a jedynie w ramach kwestii informacyjnej. Ciężko jest wymagać od kogoś kto umieszcza tutaj ogłoszenie, aby jeszcze dzwonił i się pytał czy przypadkiem komuś nie są potrzebne takie a takie rzeczy. Mail to dobra rzecz i każdemu się przyda. Tym bardziej komuś kto przegląda takie ogłoszenia, ponieważ znaczna część ma kontakt tylko i wyłącznie mailowy. I to trochę błędne myślenie, żeby korzystać z maila trzeba go codziennie sprawdzać, nikt go nie usunie, jeśli będzie się sprawdzało raz na tydzień. A zawsze w takim mailu skierowanym do ogłoszeniodawcy można zaznaczyć, że nie ma się stałego dostępu do internetu i np. proszę o przekazanie dalszych informacji na taki i taki numer.
Pozdrawiam Pani Moniko
P.S. A skoro uważała Pani mój komentarz za zbędny, to tym bardziej Pani komentarz taki jest. Także po co taki komentarz?
No i miłe jest czytanie ze zrozumieniem, a Pani nawet płci osoby piszącej nie mogła wychwycić. Wstyd.
2
0