pampersy zwykle od 11 do 25kg.

pampersy zwykle od 11 do 25kg.
oddam pampersy po paczki zwykle od 11 do 25kg.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam

jestem zainteresowana prosze odpisac na meila

nie mam e-mail a bardzo mi zalerzy na pieluszkach.jestem z przymorza moge zadzwonic lub podaje swuj nr.661-351-810 była bym wdzięczna.dziękuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

przepraszam żle napisałam nr.667-351-810
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Maila można bardzo łatwo założyć w parę minut, np na http://www.wp.pl lub onecie czy gdziekolwiek a oczekiwać, że jeszcze osoba oferująca będzie dzwonić, aby móc coś oddać jest trochę nie na miejscu moim zdaniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

do Bronka

tylko jeszcze trzeba mieć do internetu swobodny dostęp,a nie każdego stać na neta,może dziewczyna okazyjnie u znajomej weszła na ten portal,pomyślał pan o takiej ewentualności,po co ten komentarz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bronka=Bronisława, czyli Pani a nie Pan. A skoro ktoś poszedł do kafejki to ja tym bardziej nie widzę problemu, aby założyć sobie pocztę. Ja kiedyś korzystałam z internetu w domu kultury, nie miałam swobodnego dostępu do łącza, jednak nie przysporzyło mi to problemu, aby sobie założyć pocztę. Nie napisałam tego komentarza przez złośliwość, a jedynie w ramach kwestii informacyjnej. Ciężko jest wymagać od kogoś kto umieszcza tutaj ogłoszenie, aby jeszcze dzwonił i się pytał czy przypadkiem komuś nie są potrzebne takie a takie rzeczy. Mail to dobra rzecz i każdemu się przyda. Tym bardziej komuś kto przegląda takie ogłoszenia, ponieważ znaczna część ma kontakt tylko i wyłącznie mailowy. I to trochę błędne myślenie, żeby korzystać z maila trzeba go codziennie sprawdzać, nikt go nie usunie, jeśli będzie się sprawdzało raz na tydzień. A zawsze w takim mailu skierowanym do ogłoszeniodawcy można zaznaczyć, że nie ma się stałego dostępu do internetu i np. proszę o przekazanie dalszych informacji na taki i taki numer.
Pozdrawiam Pani Moniko
P.S. A skoro uważała Pani mój komentarz za zbędny, to tym bardziej Pani komentarz taki jest. Także po co taki komentarz?
No i miłe jest czytanie ze zrozumieniem, a Pani nawet płci osoby piszącej nie mogła wychwycić. Wstyd.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak.... poszła do kafejki internetowej pograć w pasjansa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam.
bardzo bym poprosila dla chorej coreczki.pozdrawiam.miska208@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pomyśl, że nie każdy ma dostęp do internetu!! I nie każdy potrafi takiego maila założyć!! Nie wszyscy są tak wyedukowani jak Ty!!
Wystarczy od razu podać nr tel i po sprawie... Co to za różnica czy tutaj czy w mailu? A takie pisemne dogadywanie się jest bez sensu. Boicie się rozmawiać, czy co ??

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...