panienskie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny wiem ze kilka z was ma dzis swoj wieczor panienski ( ja tez :>)
napiszcie gdzie sie bawicie moze gdzies na szlakach sie spotkamy :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: panienskie

dziś w BARBADOSIE - ja i sabra ;-) zapraszamy

my najpierw u mnie na kolacyjce potem wsiadamy do limuzyny i robimy rajdzik po 3 city potem amazonka i jakis facecik :> a potem to juz nie wiem co sie bedzie dzialo :>

bawcie sie dobrze laseczki :>

Witch - bawcie sie dobrze z sabra :)))))
Bedziemy czekac na opis ;)

Brzdęk - i po panieńskim :) :)
pozdrowienia dla wszystkich babek, które miały panieńskie w sobote w Barbadosie- ponoć jednocześnie odbywały się aż 4 :)

Oj działo się działo :) w sobotę. Dzięki dziewuchy za zorganizowanie tak boskiej imprezki :) - Monia wiem, że nieraz odwiedzasz to forum - imprezka była bombowa aż normalnie mialyśmy interwencję poicjiii ;)))) - pozdrowienia dla pana "Policjanta" .... no gdybym nie miała tego ślubu ...... hihihi oj działo się działo!!!! Jeszcze raz wielkie dzięki dla moich Odlotowych Przyjaciółek!!!!!!!!

:))) a teraz już zostało odliczanie do slubu.....

Hejka Czerwcowa. Normalnie już czuję takie ściskanie w dołku że mówię Tobie .... czy Ty masz też takie uczucie?
W piatek kręciliśmy spacer na moto mówię Tobie bedzie odlotowy film :) CZAD juz niemoge sie doczekać. Ajjj kręciliśmy chyba z 3 godz. znaczy się samego skręconego materiału jest z 20 min. lecz byliśmy chyba w 100 miejscach - mówię ci Bomba oprócz wkręconego welonu w tylnie koło moto :) oraz nas całych mokrych bo ostatnie "sceny" kręcone były jak jedziemy moto brzegiem morza to większych szkód nie było :)

Juz po Panieńskim:):):) Była super imprezka : Najpierw u mnie w domku ..były prezenty( podwiązka ,pas do Pończoch,poniczochy...;) seksoowne gatki..i poradnik małzenski:):)..było jedzonko ,kolorowe drinki i ploteczki ..potem pojechałyśmy do Barbadosu ..a tam na dzieńdobry zobzczyłąm Witch :)..która ślicznie wyglała miała promienny uśmiech,a wraz ze swoim Stanleyem tworzą piekną pare:):):):) Acha i przy okazji ..duża bużka i podziękowania dla WITCH .że urzyczyła nam kawałek Fotela:):) Niestety moim psiapsiólom właczyłą się maruda i musiałyśmy w tempie ekspresowym zmienić lokal :(:Troszkę żałowałam,ale czego sie nie robi dla koleżanek:) No i wylądowałyśmy w mandarynie i tam w stanie upojenia muzyczno -alkoholowego dotrwałyśmy do rana( hehehe do 5)..i moje kochanie wracając z pracy odebrał nas i porozwoził do domów...Zabawa była super....pozdrawiam was serdecznie wszystkie te z 04.06 i łacze sie z wami w sresie..szczególne pozdro dla Czarownicy:):)

..oczywiscie łacze się w stresie ..oby jak najmniej go było :)

:-) a nam udało się wytrwać w Barbadosie do 3.30 :-) laski musiałam z parkietu ściągać, bo tak się rozkręciły he he he :)

ogólnie jestem super zadowolona :-) z całokształtu imprezki i ze spotkania ciebie moja kochana :)

dooopa jestem, żeśmy sobie zdjęcia razem nie psztrykły......

buziaki

ale Wam zazdroszcze.... :(

Meg co to za smutek ?????

aj bo suepr się bawiły, a ja dupa jasiowa... brzuch rośnie i tyle...
wiem ze bawic i z brzuszkiem sie mozna, ale wiecie jak to jest... nie tak jak bez niego -szaleństwo letnich nocy ;))))

no tak..... Meg ale sporo forumek zazdrości też Tobie.... :))))

hihihi, no może i tak... ;))))
całusek czerwcowa

jejkus, kiedy na ta Teneryfke pojedziemy.... mi zostało jeszcze 17 dni ;))) do bajabongo nas plazy

Meg,ja tam robię panieńskie w sobotę, co prawda w domku - ze względu na wzgląd,ale też przecież może być fajnie.Nawet sobie karmi kupiłam,hi,hi i się upoję tym szlachetnym trunkiem- reszta będzie mnie drażnić czymś lepszym.Co to tańcowania,to niestety już trochę się boję i nie za bardzo chce mi się w tych zadymionych knajpach siedzieć.Więc życzę,żeby i Tobie miło minął panieński,cokolwiek będziesz robiła.

Dziewczyny - Czerwcowa ma racje z ta zazdroscia... Mysle ze ja sam jestem dobrym jej przykladem ;))) Przynajmniej wiecie ze mozecie zajsc w ciaze bez problemow, a to jest bardzo wazne... Mam nadzieje ze i ja bede mogla (jak moj M wroci w koncu...)
Pozdrawiam - poglaszczcie ode mnie brzuchy :)