pies

pies
oddam psa labladora 2 lata pilne

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

piesek

jaki to jest kolor i jaki jest do dzieci

pisze sie labradora wieśniaku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

LUDZIE BEZ SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak można oddać psa po 2 latach-widać,że ci co oddają to SERCA NIE MAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za ludzie!

Co cie obchodzi że ktoś psa chce oddać?
Chcesz to weź sobie 15 ze schroniska, przynajmniej będziesz miała co robic a nie wpieorzasz się w czyjeś życie.

Pies też czuje!!!

Jak się człowiek decyduje na psa to musi się z tym liczyć ,że pies żyje długo i traktuje się go jak członka rodziny!A jak ktoś ma kaprys kupuje psa i potem oddaje to dla mnie nie człowiek tylko margines!!!To tak jakby tej kobiecie dziecko się znudziło to też je odda?!Pani to naprawde margines jak rasy psa dobrze napisać nie umie,żal...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

właściciel

ja bym go łopatą jeszcze dobił zeby pokazac że los tego stworzenia jest prywatna sprawą jego właściciela. przecież jest mój mogę go nawet zmielić na paszę i nic nikomu do tego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

co za gość z ciebie

psa 2 letniego oddac ty nie masz gosciu serca ten pies byl za pewne od malego z toba jak on sie bedzie czul pomysl !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

swinio!

na pasze to ciebie mozna zmielic!!!!!!!!!!!!! nie zaslugujesz na tego psa !!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

moj post był do komentarza Lady Di widać że nie zrozumiałaś

ada

może ta osoba ma powazny problem ze musi psa oddac a nie ze jej sie znudzil!

będzie mieć dzieci i też je odda bo będzie to poważny problem, skończcie z tłumaczeniem pies to obowiązek i poświęcenie, to jest członek rodziny nie dla nie odpowiedzialnych

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...