po slubie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej Dziewczyny,
dzis wrocilismy z podrozy poslubnej. Slub bez wiekszych stresow (oprocz pomylki przy przysiedze mojego Meza :) obiad tez gladko poszedl. A podroz...cudowna :)
Pozdrawiamy serdecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: po slubie

:-) pozdrowienia dla was ogromniaste !! napisz cos więcej :-) więcej!! więcej !! szczegółów :)

:) A gdzie się podróżowaliscie..jakies ciekawe miejsca?

napisz cos wiecej bo jestesmy bardzo ciekawe...

Heja, co wiecej? Z ta pomylka, to bylo przy zakladaniu obraczki. Ale za trzecim razem powiedzial dobrze :) Pogoda byla niezbyt fajna, co prawda nie padal deszcz, ale slonka nie bylo. Goscie zmarzli w Kosciele a my nie! Przy skladaniu zyczen na zewnatrz tez nam bylo cieplo! Pierwotnie gosci zaproszonych bylo 55 na obiad, w ostatnim tygodniu okazalo sie, ze bedzie tylko 36 :( Ale do Kosciola przyjechalo duzo wiecej osob. Dostalismy MNOSTWO kwiatkow. Wszystkie przepiekne, cudowne, wiosenne...Kwiaty towarzyszyly nam podczas obiadu, a po calej imprezie czesc kwiatow zapakowalismy do auta i wzielismy w podroz poslubna. A czesc dalismy Rodzicom by rozdali do 2 Kosciolow, pod Pomnik Papieza i Trzech Krzyzy. My natomiast swoje kwiaty zostawialismy przy przydroznych kapliczkach, pomnikach i ulicach Jana Pawla II. Dzieki temu nie bylo nam zal tych kwiatow, bo dobrze je sporzytkowalismy :)
Najtrudniej rozstac sie bylo ze slubna wiazanka, PRZEPIEKNA (z jasnych tulipanow), jesli chcecie to polece Wam kwiaciarnie tania i dobra (jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona). No ale i na to znalezlismy sposob - po dwodniowych wojazach dotarlismy na Jasna Gore i tam zostawilismy wiazanke.
A tak ogolem to przejechalismy prawie cala Polske ;) Bylismy tez w Kazimierzu Dolnym.
Jak bedziecie mialy jakiekolwiek pytania to walcie jak w dym ;)
Pozdrawiamy wszystkie Przyszle.
PS ciasta i tort od Bernadki - polecam, bo naprawde pychotka

Aro,
a skad mialas wiazanke, bo ja tez myslalam o tulipanach

Aro, zdradz skąd mialas wiązanke i jaki koszt ? Ja tez mysle o tulipanach, ale boje sie ze szybko "padną"...ale widze ze nie bylo z tym raczej problemu :o) aganus@tlen.pl

Chcialam wyslac zdjecie na forum, ale nie wiem jak je umiescic :( Moze mi cos poradzisz?

image

też mi nie wyszło jakiś błąd w adresie musi być

Ja też poproszę namiary na kwiaciarnie....i zdjęcie bukieciku

poproszę o namiary na kwiaciarnie

Wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!!!!!!! I też poproszę o namiary na kwiaciarnię :)

wszystkiego naj :) serdeczne gratulacje..
a co do podrozy to mi tez sie marzy wlasnie takie zwiedzenie naszego kraju...
a co do slubu...hmmm o rany to juz za 3 dni !!!!!!

Hej, chetnie Wam przesle zdjecie kwiatkow i nas, ale zupelnie nie wiem jak je zamiescic na forum. Pomozecie? :)

Ja tez nie wiem jak to zrobic, wiec dajcie znac jesli wiecie, bo nie umiem :(
Pozdrowienia

A Ty Ann to mialas juz slub, czy nie? Bo poprzednio pytalas skad mialam wiazanke a teraz napisalas, ze chcesz przeslac zdjecie Wasze i Twojej wiazanki. Wiec jak to z Toba jest?
Pozdrawiam :)

ja chętnie zobaczę Twój bukiecik i zdjęcie sukienki, bo z tego co pisałaś to pożyczałaś również z Beauty.